AKTUELNO

Poznati svetski muzičar i pevač Leni Kravic šokirao je javnost ovom informacijom, a onda otkrio je zašto se odlučio na ovakav korak

U novom intervjuu za The Guardian ovaj 60-godišnji umetnik otkrio je status svoje veze.

Kravic je rekao da je prošlo devet godina otkako je u ozbiljnoj vezi. Roker je dodao da je ozbiljan u vezi sa prethodnim tvrdnjama da želi da ostane u celibatu tokom ovog procesa.

"Da. To je duhovna stvar", rekao je on.

Iako bi voleo da pronađe ljubav, ta posebna osoba će verovatno morati da se prilagodi načinu života hitmejkera ​​„Hoćeš li ići mojim putem“.

„Postao sam veoma određen u svojim načinima, u načinu na koji živim“, dodao je Kravic.

Poznati pevač odlučio je da 2008. godine uđe u celibat.

"To je samo obećanje koje sam dao dok se ne oženim. Tamo odakle dolazim, žene moraju da dođu sa nečim drugim, ne samo telom, već umom i duhom", rekao je tada Kravic.

Dodao je: "Obično ih zbuni, ali tako će i biti. Gledam širu sliku."

Kravic se ponovo osvrnuo na ovu temu u intervjuu za Details u julu 2011, rekavši da su njegove reči možda malo izvučene iz konteksta.

"Izvini, čoveče, neću da se bavim tim pitanjem. Rekao sam to i jednostavno je preterano", rekao je on medijima kada su ga pitali o toj temi.

Tokom nedavnog intervjua sa Gejl King za CBS Mornings, televizijska voditeljka se raspitivala o ljubavnom životu četvorostrukog dobitnika Gremija.

"Traženje prijatelja - Ima li ljubavi u tvom životu? Da li imate nekog značajnog u svom životu? I mogu li da je prebijem ako jeste?", šaljivo je upitala 59-godišnja novinarka u jednoj od meisija emitovanih u maju.

"Ups, jesam li to rekao naglas?" dodao je King.

Kravic je naizgled bio zatečen njenom neposrednošću, ali se nasmejao zajedno sa njom. King je ponovila pitanje: "Ali imate li partnera? Imate li ljubavi u svom životu?"

- Trenutno sam samo otvoren - odgovorio je.

- Znate kada nešto želite, to tražite, zar ne? Ali smatram da kada ne tražite, to je kada nađete - rekao je Kravic

- I ja sam na mestu gde sam to govorio nekoliko godina: ’Spreman sam. Spreman sam. Spreman sam', rekao je. 'Nisam bio spreman. Mislio sam da sam spreman, zar ne? Ali mogu reći da se nikada nisam osećao kako se sada osećam - kaže pevač.

Pre nego što je ušao u celibat Kravic je bio u braku sa Lizom Bonet od novembra 1987. do 1993. Bivši par je dobio je i ćerku Zoe 1988. godine.

Nakon braka sa Bonet oivezivali su ga sa Vanesom Paradi, Adrijanom Limom i Nikol Kidman.

Kravicov 12. studijski album, Blue Electric Light, sada je dostupan za kupovinu i strimovanje.

Autor: Dalibor Stankov