AKTUELNO

Možete li da zamislite čuvenog fudbalera u ljubičastom odelu? E sad imate priliku da to vidite svojim očima .

Viktorija i Dejvid Bekam vratili su se kroz vreme, čitavu četvrtinu veka unazad, kako bi se prisetili jednog posebnog trenutka. U pitanju je dan kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno da pre 25 godina na raskošnoj ceremoniji koja je koštala neverovatnih milion funti.

Oni su na Instagramu uoči svoje 25 godišnjice braka podelili fotografiju u ljubičastim autfitima, Viktorija je bila u preloj venčanici, a Dejdvid u odelu u kojem je retko ko mogao čak i da ga zamisli.

Čuvena modna dizajnerka (50) i bivši fudbaler (49) venčali su se u zamku Luttrelstaun u Irskoj 1999. godine na raskošnoj ceremoniji koja je bila propraćena u celom svetu.
Par je odlučio da još jednom obuče svoje ljubičaste komplete sa tog prelepog događaja, i ne samo to, smestili su se u kraljevske stolice i ovekovečili ovaj trenutak.

Potom su tu fotografiju podelili na društvenim mrežama nakon čega su počeli da se nižu komentari na račun jednog od najlepših parova na svetu.

Viktorija je nosila veoma dugu haljinu Antonio Berardi sa naboranim cvetnim dekolteom koju je ukombinovala sa neobičnim vrlo visokim, elegantnim štiklama.

U međuvremenu, David je izgledao elegantno u svom odelu zajedno sa odgovarajućim cipelama od antilopa. Ono što su svim primetili jeste da nije skidao osmeh sa lica dok je držao ženu za ruku.

Par, koji deli sinove Bruklina (25), Romea (21), Kruza (19) i ćerku Harper (12), napisao je u opisu fotografije

Komentari su se nizali ispod ovih objava, a par je ponosan što je uprkos slavi i pažnji koju neprestano privlače uspeo da održi svoj brak u životu duže od 2 decenije.

Autor: Dubravka Bošković