AKTUELNO

Ako ste u potrazi za slušalicama koje kombinuju savršen zvuk i upečatljivi dizajn koji privlači pažnju – Huawei FreeClip bežične slušalice će vas impresionirati.

Nakon tri godine istraživanja i razvoja, Huawei donosi revolucionarne slušalice koje podižu standard kada su u pitanju praktičnost, dizajn i dugotrajnost baterije. Napredne audio opcije, maksimalna udobnost i baterija koja podržava i do 36 sati kvalitetnog zvuka samo su neki od noviteta koje će ovog proleća obradovati korisnike.

Elegantan i udoban dizajn za sve prilike

Foto: Promo

Kompanija Huawei poznata je po tome što podjednako vodi računa o performansama i estetici svojih uređaja - upravo iz tog razloga Huawei FreeClip slušalice, zbog svog neobičnog oblika, podsećaju na unikatan par minđuša. Takođe, dostupne su u dve boje, tako da možete izabrati one koje će se najbolje uklopiti uz vaš stil – bilo da izaberete elegantnu crnu ili nežnu boju lavande, nema sumnje da će Huawei FreeClip savršeno dopuniti vaše odevne kombinacije.

Slušalice dolaze u mat kutijici za punjenje u obliku školjke, koja je udobna i praktična za nošenje.

Ipak, kada je reč o dizajnu, Huawei FreeClip donose mnogo više od fantastične estetike. Uz težinu od samo 5,6 grama, ove slušalice su neverovatno prijatne i udobne za nošenje, čak i kada satima bindžujete omiljenu seriju. Ono što je posebno impresivno jeste to što su Huawei

FreeClip prve slušalice koje donose C-bridge, što im pruža do sada neviđenu udobnost i prilagodljivost uhu.

Foto: Promo

C-bridge ovim slušalicama daje njihov prepoznatljivi oblik i savitljivost, a prošao je sve neophodne testove koji garantuju njegovu pouzdanost. Upravo zbog toga što poseduju C-bridge, Huawei FreeClip slušalice ostaju na svom mestu čak i tokom najzahtevnijih aktivnosti i ekstremnih sportova – što znači da ćete moći da trenirate ili uživate u prirodi bez brige da će vam slušalice ispasti iz uha ili se oštetiti.

Fantastičan zvuk za kancelariju, teretanu i prirodu Huawei FreeClip zasnivaju se na Open-ear konceptu slušanja i poseduju prilagodljive audio kanale, što znači da ne morate da vodite računa o tome koja je slušalica leva, a koja desna, budući da razlika ne postoji. Takođe, ovakav tip dizajna slušalica ne blokira ušni kanal, tako da uz Huawei FreeClip nema rizika da će doći do oštećenja sluha ili iritacije uha.

Kada je reč o samim audio opcijama, Huawei FreeClip donose prvoklasan kvalitet zvuka, jasne vokale i jak bas, ali i mnogo više od toga. Kako ove slušalice poseduju sistem obrnutih zvučnih talasa u akustičnoj kugli, rasipanje zvuka je minimalno, tako da na miru možete neometano uživati u svojim omiljenim plejlistama čak i u kancelariji ili biblioteci. Takođe, AI tehnologija za filtriranje buke garantuje da će svaki vaš telefonski poziv biti kristalno jasan, bez obzira na to gde se nalazite.

Foto: Promo

Odlična kompatibilnost i fenomenalni kapacitet baterije

Fantastično iskustvo koje donose Huawei FreeClip slušalice ne bi bilo potpuno bez moćne baterije, koja podržava i do 36 sati korišćenja između dva punjenja. Takođe, zahvaljujući opcijibrzog punjenja, za samo 10 minuta na punjaču dobićete čak 3 sata slušanja.

Kao i ostali Huawei nosivi uređaji, i Huawei FreeClip se odlikuju vrhunskim stepenom kompatibilnosti. Drugim rečima, nije važno da li na svom telefonu, tabletu, laptopu ili pametnom satu koristite iOS, Android ili Windows operativni sistem, Huawei FreeClip se mogu lako i praktično povezati sa svim uređajima.

Foto: Promo

Ako ste u potrazi za slušalicama koje kombinuju elegantni dizajn, vrhunski zvuk i moćnu bateriju, nema sumnje da ćete uz Huawei FreeClip iskusiti potpuno novi ritam proleća!