AKTUELNO

Venčanja su često poznata po bogatim trpezama i obilju hrane, ali venčanje Sem Kater izazvalo je burne reakcije zbog neobičnog menija. Mlada je odlučila da se pridržava stroge i specifične dijete, što je iznenadilo i razljutilo mnoge goste, ali i pratioce na društvenim mrežama.

Sem Katler, žena manekenske građe i voditeljka kanala "Fit fatal", poznata je po svojoj posvećenosti zdravom načinu života i ishrani. Na dan svog venčanja, ona je odlučila da se pridržava posebne ishrane koja isključuje gluten, mlečne proizvode, šećer i jaka mesa, te uključuje sirovo povrće, smutije i školjke.

Gosti na svadbi ostali gladni

@thefitfatale

Here is the full menu of what was served at our #wedding and the precautions we took to be considerate of everyone’s intolerances or dietary restrictions #weddingmenu #WEDDINGDAY #bride #glutenfreebride #dietaryrestrictions

♬ What a Wonderful World - Hana

Pre same ceremonije, mlada je jela vegetarijanski poslužavnik sirovog povrća, a tokom dana konzumirala ostrige, avokado sa salatom i hleb bez glutena. Sama svadbena torta bila je bez glutena, mleka i šećera, a mladenci su svoje goste poslužili bezalkoholnim pićima. Osim toga, Sem je pila tablete protiv nadimanja tokom svadbe, što je takođe izazvalo pažnju i komentare.

Nakon što je mlada podelila detalje o svom neobičnom meniju na društvenim mrežama, mnogi su izrazili iznenađenje i negodovanje. Komentari su se kretali od neverice do oštrih osuda, pri čemu su mnogi izneli svoje mišljenje o takvom načinu ishrane na venčanju. Neki su čak istakli da bi ostali gladni da su prisustvovali takvom venčanju.

@thefitfatale

WHAT I ATE ON MY #WEDDINGDAY as a #glutenfree & #dairyfree health focused #bride 🤍 #weddingtiktok #fitbride #healthyliving #wieiad #whatiate

♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

"Umoran sam od ovih ljudi koji su opsednuti zdravom ishranom", "Ovo deluje kao poremećaj", "Zamisli odeš nekom na venčanje i on ti posluži salatu, zelene smutije i tablete protiv nadutosti", samo su neki od komentara.