AKTUELNO

Nakon proslave novogodišnjih i božićnih praznika dolazi vreme da krenemo u ostvarenje odluka koje smo doneli pred kraj godine.

Foto: Promo

Ako ste odlučili da u novoj godini redovnije trenirate i uđete u top formu do leta, poradite na kvalitetu sna, unapredite neki aspekt svog zdravlja ili jednostavno odvojite više vremena za sebe, napravite bolji balans između posla i slobodnog vremena i uživate u svakom trenutku, Huawei Watch GT 4 je gedžet koji će vam biti najbolji saputnik na tom putovanju.

Foto: Promo

Ako uvek u novu godinu ulazite puni energije i rešeni da ovog puta istrajete u odluci da unesete nove zdrave navike u svoju dnevnu rutinu, a opet svake godine već krajem janura uhvatite sebe kako preskačete treninge ili odlazite sve kasnije na spavanje, Huawei Watch GT 4 je tu da vas motiviše da ostanete fokusirani na ciljeve i ne vraćate se lošim navikama.

Naime, ovaj poslednji dodatak Huawei porodici pametnih satova donosi veliki broj unapređenih karakteristika koje će vam podići motivaciju kada prođe praznična euforija.

Foto: Promo

Huawei Watch GT 4 donosi i preko 100 sportskih režima, gde možete pronaći najbolju aktivnost za sebe. Bilo da ste ljubitelj joge, HIIT vežbi ili trčanja, Huawei Watch GT 4 je tu da vas isprati na svakom koraku ka željenim rezultatima, pružajući vam feedback, informacije o radu srca i sagorevanju kalorija, kako biste izvukli najbolje iz svakog treninga.

Foto: Promo

Ako nemate vremena za teretanu, ili ste jednostavno ljubitelj nešto laganijeg tempa, Huawei Watch GT 4 će vas podjednako precizno pratiti i u laganoj šetnji kao i tokom dinamičnih aktivnosti i sportova, uz precizno brojanje koraka, kako biste iz dana u dan pomerali svoje granice.

Foto: Promo

Ovaj gedžet ističe se i po StayFit aplikaciji, koja ne prati samo koliko ste kalorija sagoreli na treningu, već i ukupno sagorevanje kalorija u toku dana, dok ste zauzeti drugim obavezama. Pranje sudova, odlazak u nabavku, usisavanje, šetnja sa psom – svaka aktivnost se računa.

Da biste se nakon treninga probudili odmorni i spremni za nove izazove, Huawei Watch GT 4 donosi napredne algoritme koji precizno prate sve faze sna, analiziraju ih i nude vam savete kako da unapredite kvalitet sna.

Foto: Promo

Ove funkcije će vam biti naročito korisne ako se konstantno budite umorni i nemate dovoljno energije za sve dnevne obaveze, jer dobar san je ključan za niži nivo stresa, raspoloženje, imunitet i kvalitet celokupnog zdravlja.

Huawei Watch GT 4 je mnogo više od gedžeta koji broji kalorije i korake – reč je o sofisticiranom pametnom satu koji vam pomaže da razumete svoje navike i potrebe i pažljivo oslušnete ritam svog tela. Zato izaberite neki od pametnih satova iz Huawei Watch GT 4 serije i ostvarite sve svoje novogodišnje fitness ciljeve!

Autor: