AKTUELNO

Od 19:30 časova očekuje vas uzbudljiva romantična drama uz glumačka osveženja i skupu produkciju.

Serija “Osveta” – visokobudžetno ostvarenje turske produkcije, stiže večeras na TV PINK u 19:30 časova. Tokom radnih dana ovu hit tursku seriju možete pratiti od 20:30 časova, a tokom vikenda od 19:30 časova. Ovog puta za glavne zvezde imamo glumačka osveženja, mlade i talentovane glumce Bariša Bektaša i Jamur Juksel, a pored njih naćiće se i Ekrem Aral Tuna, Berkaj Cinar, Silinaj Tašol i Nalan Orgut. Trojac kome je poverene režija serije koja će vas ostaviti bez daha jeste Omer Bajkul, Đanan Celik i Levant Turkan. Savršena preporuka za hladne zimske večeri koje su pred nama.

Vođena sloganom SAMO LJUBAV MOŽE ZAUSTAVITI OSVETU hit turska serija “Osveta” prati priču o mladoj devojci Dilan, čiji su snovi i nade oduzeti, i Baranu koji mora da se oženi kako bi prekinuo svađu i spasio brata. Ovaj brak je zatvor za njih dvoje, a njegov ujak, kog zanima Baranovo bogatstvo, želi daponovo rasplamsa svađu. Veza puna sukoba doneće jake bure između dva srca.

Foto: Promo

Glavni lik Baran je poglavar plemena mardinskog porekla, koji sa porodicom živi u vili, sa velikom farmom u Istanbulu. Zbog krvne osvete ostao je bez majke, a njegov otac Kudret vezan je za invalidska kolica. Baran, želi da ispuni obećanje koje je dao svojoj majci na samrti - da će brata držati podalje od krvne osvete i odselio se u Istanbul, povevši sa sobom oca, brata i baku. Preselivši se iz Mardina, poverio je upravljanje poslovima ujaku Hasanu i njegovom sinu Fıratu. Baran je omiljeni član porodice njegovoj baki Azadi koja je autoritativna žena, odana tradiciji. Za nju, čak i jedna reč njenog unuka ima snagu zakona. Iako Baran spolja deluje tvrdo i beskompromisano, on jako oseća svoju traumu. Kao voljeno i razmaženo dete srećne porodice, nije mu se dopala boja bicikla koji je dobio i želeo je da ga zameni. Kada je otišao da promeni bicikl sa majkom i ocem - majku je izgubio u zasedi, a otac mu je postao invalid. Odrastao je sa grižom savesti i sebe smatra odgovornim za ovaj incident. Protivi se bračnoj zajednici jer ne veruje da će imati sreće na tom polju – naprotiv. Duboko veruje da će jednog dana izgubiti ženu koju je oženio,kao što je izgubio svoju majku. Glavna junakinja Dilan je prelepa devojka sa razvijenim osećajem za pravdu, pouzdana, puna ljubavi i saosećajnosti. Ne može da prihvati nepravdu, i ne odustaje dok se pravda ne zadovolji. Ne voli neizvesnosti, ali voli i poštuje sve oko sebe. Najviše što ceni u životu jeste njena porodica i za njih bi bukvalno sve uradila. Mlada studentkinja farmacije, položiće ogronu žrtvu i ući u brak sa čovekom neznanim njenom srcu ne bi li sprečila potpuni haos i kupila porodični mir. Odnos Barana i Dilan očekuje niz turbulencija i postavlja se pitanje – da li neočekivana i nametnuta povezanost dvoje mladih može da izrodi pravu ljubav?!

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Turska produkcija osvojila je svojim kvalitetom ne samo regionalno tržište – već je postala najveća globalna televizijska sila nakon Amerike. TV PINK  godinama unazad emituje visoko kvalitetne turske serije, koje su ostvarile odličnu gledanost i intrigirale region. Najgledanija komercijalna televizija nastavlja i dalje tim stopama – kada od danas u 19:30 časova počinje sa emitovanjem visokobudžetneturske serije “Osveta”. Ova hit serija postigla odlične rezultate u Turskoj i nema sumnje da će i domaća publika biti oduševljena ovom romantičnom dramom koja uz glumačka osveženja donosi i skupu produkciju.

Ne propustite fenomenalnu dramsku seriju koja će se od večeras prikazivati svakog radnog dana na Pinku od 20:30h, a vikendom od 19:30h.

Foto: Promo

Autor: S.P.