AKTUELNO

Jedan bračni par je odlučio da se "počasti" tako što su krenuli na četvoromesečno putovanje oko sveta, pa su za svaki slučaj pre velike avanture proverili svaki uređaj u kući.

Roditelji Sare Hejvort nisu računali da će ih fensi frižider “nadmudriti” i napraviti potpuni haos.

Supružnici imaju frižider sa zamrzivačem i ledomatom, prenosi LadBible.

S obzirom na višemesečnu avanturu odlučili su da zaustave (automatsku) proizvodnju leda, tako što su izvadili kanticu za skladištenje.


Mislili su da će to biti dovoljno, ali ih je po povratku sačekalo pravo iznenađenje.

Na snimku, koji ima 11 miliona pregleda, vidimo Sarinog oca koji pokušava da otvori vrata frižidera, ali to nije lak zadatak.

@twoticketstosaradise

My parents got back home from traveling for 4 months and sent me this. Apparently you have to turn off the ice maker and not just take it out of the door! #oops#oopsie#iceicebaby#whatamess#fy#fyp#fypシ#icecube#funny#whoops

♬ original sound - Sara Hayward

Kada je uspeo u svojoj nameri na pod se prosula gomila ledenih kocki koje je uređaj neprestano proizvodio četiri meseca!

“O Bože”, uzviknula je supruga, pre nego što su zajedno počeli da se smeju.

Njihova ćerka je objasnila u komentarima da frižider poseduje senzor koji kontroliše količinu leda u kantici, a koji je prosto “prevaren”.

“Izneli su je napolje misleći da će isključiti ledomat, ali je to bila greška. Nikad nisam čula mamu da se tako smeje. Bilo je fantastično".

Autor: