AKTUELNO

Gubi sve, ako izgubi Matoru.

Već danima priča oko novopečenog bračnog para – Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne jenjava. U fokusu je prevara koju je Anita počinila, a atraktivna voditeljka najgledanije emisije na RED TVu “Pitam za druga”,Anastasija Buđić, ugostila je nekadašnjeg rijaliti takmičara Đoleta Kralja da prokomentariše temu koja trese region.

Anastasija je izdvojila klip gde Matora sa Đedovićem govori kako ne može da veruje da je Anita slala poruke na dan venčanja drugoj ženi i da ne veruje da je išta sa Anitine strane bilo stvarno. 

“Za Anitu je to sve što joj se dešavalo novo...Svi mi volimo raskoš, svi volimo da smo u centru pažnje i njoj je to prijalo. Kome neće prijati Matora? Ona je galantna i prema svojim prijateljima...Anita je uživala u svemu, u tome što je Matora pripremila raskošnu svadbu - Matora je veći frajer od frajera. Pričala mi je da je i finansirala bivše devojke. Jako je velikodušna i ima veliko srce. Jako mi je teško što o ovom pričam i jako mi je žao Matore.” – rekao je Đole Kralj.

Foto: Pink.rs/ N .Žugić

Anastasija i Đole pogledali su klip gde je Anita rekla da će biti strpljiva i čekati trenutak kada Matora bude smirenija, da bi razgovarale. Voditeljku “Pitam za druga” zanimalo je šta Đole misli da će se desiti ako se pomire i da li je Anita shvatila da je pogrešila.

“Anita gubi sve ako izgubi Matoru. Svakako će se boriti za nju, a Matora će joj oprostiti, ali zaboraviti neće.” – zaključio je Đole Kralj.

Šta su Anastasija i Đole još pričali o Matoroj i Aniti, ali i o drugim učesnicima “Elite”, ako ste propustili ovu emisiju “Pitam za druga” – možete je pogledati na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.

#Anastasija Buđić

#Pitam za Druga

#Red Tv

#Đole Kralj