AKTUELNO

Planirajte svoje veče na vreme jer nam 28. oktobra u Štark Arenu dolazi planetarno popularni bend Il Divo koji će ovoga puta u Beogradu izvesti svoje najveće hitove. Ovaj koncert deo je svetske turneje pod nazivom "A New Day Tour," a posebna atrakcija za beogradsku publiku je predstavljanje novog člana, Stivena Labrija.

Repertoar ovog spektakularnog događaja u Štark Areni slavi najveće uspehe ovog omiljenog sastava. IL Divo je do sada obeležio neke nezaboravne nastupe, uključujući svečanu ceremoniju otvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu u Nemačkoj i dijamantski jubilej Engleske kraljice. Osim toga, sarađivali su s legendama poput Celine Dion, Barbare Streisand, Toni Brakston i mnogim drugima.

Foto: Marko Daniel /Pr Il Divo

Sada su spremni da ponovno očaraju Beograđane. Ako ste pravi obožavalac, imate priliku za poseban susret s članovima benda. "Meet and greet" događaj će se održati u backstageu Štark Arene 45 minuta pre koncerta. Oko četrdeset srećnika će moći da se upozna, fotografiše i razgovara sa ovom slavnom četvorkom. To će biti trenuci za pamćenje. Takođe važno je napomenuti da će organizatori koncerta ugostiti učenike iz muzičkih škola širom Srbije zahvaljujući donatorima poput kompanija Big Fashion , Generali osiguranja, Alta banke, Wiener Stadtische koji su odvojili sredstva za kupovinu karata i čijom zaslugom će neki od budućih mladih talenata po prvi put posetiti beogradsku Štark Arenu .

Naravno, osim toga, koncert će biti praćen nastupom poznatog srpskog pijaniste Stefana Đokovića, čiji će repertoar biti na visini zadatka.  Ne propustite ovu izvanrednu priliku da doživite IL Divo uživo. Sve detalje o koncetu i ulznicama možete pronaći na digitalnim platformama tickets.rs i ddtickets.rs, kao i na zvaničnom sajtu i blagajnama Štark Arene. Spremite se za veče puno muzičke magije i nezaboravnih trenutaka.

Foto: Marko Daniel /Pr Il Divo

Autor: pr