AKTUELNO

Ljudi su oduvek imali čudne seksualne prohteve, a zakoni su bili tu da ih drže pod kontrolom.

Jedna ekipa mladih internet heroja prikupila je sve čudne zakone o seksu sa raznih strana sveta na jednom mestu, a mi vam predstavljamo neke od najzanimljivijih. Neki su zastareli, drugi se uglavnom ne sprovode, ali svi odreda su veoma smešni.

Pored prozora samo u odeći

U Singapuru, ako se pojavite goli u privatnom prostoru “izloženom javnosti” počinili ste krivično delo. U Kini pak žene ne smeju da hodaju gole u hotelu, naravno osim u kupatilu.

Višestruki seks sa životinjama

U Poljskoj je navodno bilo moguće dobiti metak u glavu za seks sa životinjama, ali samo ako ste to učinili tri puta.

Foto: Pixabay.com

Korišćenje pikantnih soseva

Sedamdesetih godina prošlog veka zatvorenici u peruanskim zatvorima za kuvanje nisu smeli da koriste pikantne začine. Vlasti su se pribojavale kako bi im afrodizijački efekat mogao previše pojačati seksualne želje.

Masturbacija u javnosti

“Oni koji namerno i eksplicitno pokažu nemoralno ponašanje biće kažnjeni sa dve godine i osam meseci zatvora”, navodi se u članu 281 indonezijskog nacionalnog zakona.

Gubljenje nevinosti bez svedoka

Sudeći po izvoru, u mnogim gradovima u Kolumbiji majka mora da bude svedok seksualnom činu prve bračne noći. Šta se dogodi u suprotnom, nije poznato.

Preljuba u Grčkoj

Ako je čovek u staroj Grčkoj proglašen krivim za preljubu, navodno ga je čekala kazna uklanjanja stidnih dlaka i guranje rotkvice u anus.

Zaštićeni mužjaci

U Libanu je zabranjen seks sa muškim životinjama.

J. Stanković

#Poljubac

#Seks

#Zakon

'