AKTUELNO

Oglas jednog Jovice, koji traži ženu, zapalio je društvene mreže, ne zbog toga što na ovaj način traži životnu saputnicu, već zbog uslova koje njegova buduća supruga mora da ispunjava.

Jovica K. je, naime, oglas postavio na društvenoj mreži Fejsbuk, vrlo brzo je postao virala, a a zbog čega, možete i sami da zaključite.

- Tražim ozbiljnu ženu za brak, od 25 do 35 godina. Potrebno je dostaviti sliku lične karte, izvod, ne stariji od šest meseci, državljanstvo, diplomu četvorogodišnje škole ili fakulteta, pet slika cele figure, potvrdu da nije osuđivana. Poželjno je da bude crnka, grudi četvorka, zadnjica jabučasta, visina od 165-175, kilograma do 80 - piše u oglasu i dodaje se:

- Da nosi cipele do broja 40, da nema veštačke nokte, kosu, da ne čupa obrve, da nije udavana do sad, da ima vozačku i da zna neku borilačku veštinu. Poželjno je da je iz Novog Sada ili okoline, obavezno je da zna ruski jezik, da voli životinje posebno pse, da ne spava do 10 sati i da ne leže posle 23 sata. Da ne gleda turske serije i indijske, samo domaće snimljene do 2000. godine.

Jovica dodaje da mlada mora da voli prirodno cveće, da ne pije gazirano, i da nikada nije bila u Meku.

- Zamolio bih zainteresovane dame da urade detaljan lekarski pregled i test trudnoće i da mi rezultate dostave, voleo bih ako je moguće da bude nevina, što je teško. Dame, ako ispunjavate 70% ovih uslova, javite se, moje kvalitete znate - napisao je Jovica.

Foto: Printscreen Facebook