AKTUELNO

Nikos Vertis, Apolon božanskog glasa, kako ga često u medijima nazivaju, po prvi put nastupiće u Srbiji 29. juna na Tašmajdanu, a specijalni gost koncerta biće srpska pop zvezda Saša Kovačević!

Pesme Nikosa Vertisa su poznate domaćoj publici, budući da nekoliko njegovih numera prepevano od stane naših najvećih muzičkih zvezda, kako iz pop tako i folk voda. Neke od njih, postale su ne samo svojevrsne himne grčke muzike, već i globalni hitovi, među kojima se izdvajaju "An Me Deis Na Kleo", "Den Me Skeftesai" i "Thelo na me nioseis".

Foto: Promo

Poznat po svom prepoznatljivom glasu i stilu pevanja, Nikos je odmah osvojio srca publike, naročito pripadnica nežnijeg pola i za kratko vreme stekao svetsku slavu. Njegovi koncerti širom sveta mesecima su unapred rasprodati, a beogradski koncert prava je prilika da i domaća publika po prvi put uživo oseti energiju i emociju koju Nikos Vertis donosi na pozornicu, a nema sumnje da je najavljeno gostovanje Saše Kovačevića dodatno oduševilo publiku, koja će 29. juna imati pravi ugođaj!

Njegova muzika kombinuje elemente pop, narodne i tradicionalne grčke muzike, stvarajući zvuk koji je jedinstveno njegov. Takođe, sarađivao je sa nekim od najvećih imena u muzičkoj industriji, uključujući Giorgosa Mazonakisa, Kejti Garbi i Sakisa Ruvasa.

Video: Promo

Autor: pink.rs