AKTUELNO

Tiktokerka Kenedi je na svom profilu podelila s pratiocima jezivu priču o tome šta se dogodilo njoj i njenim drugaricama u kući koju su iznajmile za proslavu 30. rođendana jedne od njih.

Jedna od drugarica bila je uverena da ih neko posmatra, a njene sumnje ubrzo su se potvrdile.

"U kući je bilo 15 devojaka. Jedna od naših drugarica je rekla: 'Ljudi, stvarno sam paranoična, osećam se kao da su kamere u kući', a mi smo joj rekli: 'Devojko, previše si gledala TikTok, u ovoj kući nema kamera, samo dramiš'", ispričala je tiktokerka, pa nastavila:

"Izvadila je svetiljku i krenula da istražuje. Pretražila je svaku glavu tuša, sve okvire za slike, kvake. Tada je našla kameru uperenu direktno prema tušu", otkrila je.

Zatim je pokazala fotografiju utičnice u kupatilu koja je bila okrenuta tačno prema tušu, dodajući da nije radila. Međutim, zumiravši donju utičnicu, otkrila je malenu kameru skrivenu u jednom od zubaca.

"Izbezumile smo se i pozvale policiju", ispričala je, dodajući da su odmah napustile kuću, a policajci su im javili da su dobili kamere i da ih šalju na analizu.

Tiktokerka je ispričala kako im je laknulo kad su saznale da su kamere zaplenjene, ali i da se brine jer su kamere snimile "razne sramotne stvari" koje su radile.

"Ako taj snimak ugleda svetlo dana...", rekla je u videu koji je prikupio 5.1 milion pregleda i 487.000 lajkova.

Autor: