AKTUELNO

Rasprodate su sve ulaznice za koncert koji će balkanska punk-folk wellness grupa Brkovi održati u petak 21. aprila u Zappa bazi (Beton hala).

Zbog velikog broja ljudi koji su ostali bez ulaznica brkati momci će održati i drugi koncert na istom mestu u subotu 22. aprila sa početkom tačno u 21.30h, a zagrevanje počinje već od 20 časova. Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti u Zappa baru (Kralja Petra 41) i onlajn na sajtu cooltix.rs po pretprodajnoj ceni od 1.500 rsd.

“Prijaju nam vesti o velikom interesovanju publike za naš klupski koncert u Beogradu, pa smo na predlog organizatora dodali još jedan. Razmena energije između benda i publike u manjem prostoru je specifična i prijaće nam da se podsetimo kako to izgleda, jer jako dugo nismo svirali klupski koncert u vašem gradu. Biće to wellness vikend u “Zappa bazi”, a trećeg koncerta u nizu sigurno neće biti jer ćemo tokom ove dve večeri dati sve od sebe i sigurno iscediti poslednji atom snage” – poručuje Shamso 69, pevač i autor većine pesama ovog benda koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Na ovim koncertima Brkovi će promovisati svoj novi album “Krvava novčanica” sa kog će izvesti nekoliko novih pesama, a ostatak repertoara će činiti najznačajnije pesme iz svih perioda njihove karijere!

#Brkovi