AKTUELNO

Uvek možete biti zabavni i spontani bez obzira na godine.

Iako za mnoge predstavlja "smak sveta", nema ničega lošeg u tome što punite 30 godina! A, ako smatrate da još uvek niste obavili sve što planirate, ne paničite, jer do bar 33 imate vremena!

Ovo su predlozi šta da stavite na "Uraditi" listu, pre nego što napunite 30-u.

1. ŽIVITE U VELIKOM GRADU

Mnogi uspešni ljudi, postali su to što jesu delimično zbog toga što su se preselili u velike gradove. Jer veliki gradovi (Evrope i Amerike) sadrže u sebi mnogo različitosti, u njima žive ljudi iz skoro svih delova sveta. U toj raznolikosti navićićete se na drugačije i naučiti da se snalazite naročito kada su međuljudski odnosi u pitanju.

2. POSTAVITE SEBI NEKI IZAZOV

Ne mora samo biti izazov u profesionalnom smislu. Možete sebi postaviti kao cilj da istrčite maraton, skočite džampi ili nešto slično. Rad na fizičkoj spremnosti pomoćiće vam da prevazilazite prepreke i u karijeri.

Foto: Pixabay.com

3. NAUČITE DA MEDITIRATE

Mnogi čuveni psiholozi preporučuju meditaciju još od ranih 20-setih godina, zbog velike količine stresa koju apsorbujemo još od fakulteta. Stoga naučite da se oslobodite stresa čitajući knjigu, uzimajući časove iz joge ili drugih srodnih polja, časove slikanja ili nečega drugog što vas zanima!

4. ZALJUBITE SE DO UŠIJU

Svi raskidi i razdvajanja, ne mogu da upropaste pozitivne posledice koje izaziva zaljubljenost.Stoga se samo prepustite!

5. PROPADNITE

U smislu, da dopustite sebi da doživite neuspeh, koji će vas motivisati da se trudite više da biste došli do cilja. To se naročito odnosi na studiranje i izgradnju karijere.

S. P.

#Putovanja

#Rođendan

'