AKTUELNO

Došlo je vreme da zimsku apatiju ostavimo iza sebe i da ispred sebe prokrčimo put novoj javi. Kako najavljuje numerolog Tihomir Jovanović, datum 23.3.2023. nosi ponavljanje broja 23 dva puta, prvi broj dana 23 i zadnji broj tekuće godine. Upravo od tog datuma, prema njegovim rečima, kreću sudbinske promene!

Dakle, svi rođeni 23. u mesecu, a naročito 23. marta mogu očekivati velike sudbinske promene, pogotovo što su u 2023. godini. Niz kodova iz ovog datuma 8-7-6 govori da će većini rođenih ovog dana prestati dosadašnja karma, opterećenja i nedaća. Svi koji nose ovaj kod mogu očekivati promene, kao i oni čiji je lični broj 8. Mnogo toga zavisi i od drugih brojeva u datumu rođenja, ali uopšteno promene će se osetiti - kaže Jovanović.

Prema njegovim rečima, od ovoga dana univerzum rođenima 23. u mesecu, a pogotovo 23. marta otvara nova životna poglavlja. Na prvom mestu pokreću im se finansije, a rame uz rame pokreće se i ljubavni život.

Primetićete da se drugačije osećate, da počinjete neke stvari drugačijim očima da gledate. Kako dani i nedelje budu odmicali putevi će vam se sami otvarati, a ona vrata koja nisu vodila nikuda, sama će se zatvarati - ističe naš numerolog

Autor: