AKTUELNO

Neminovana žena iz Kolumbije osvojila je loto na godišnjicu raskida sa suprugom koji je ostavio zbog njene najbolje prijateljice.

Žena iz Kolumbije koja je bila na ivici egzistencije i dani su je delili od gubitka doma u kojem je živela, osvojila je loto u vrednosti od 300.000 evra, piše "Metro".

Trenutak sreće i finansijskog olakšanja dobio je interesantan obrt jer ju je bivši suprug pozvao da joj čestita i da joj kaže da mu nedostaje. Za nju ovo je bio trenutak slatke osvete, pa mu je poželela sve najbolje u životu i spustila mu slušalicu, prenose kolumbijske vesti "Zona Cero".

Dobitak na lotou pomogao joj je da reši stambeno pitanje, pomogne ćerki na fakultetu i porodici koja nema dovoljno novca da pokrije sve mesečne troškove.

Kolumbijka je kupila loto listić 17. januara, tačnije na godišnjicu rastanka sa suprugom. Posle razvoda upala je u velike finansijske probleme i drugove. Kako prenose mediji iz Kolumbije u pitanju je najveći dobitak na Lotou u zemlji u kojoj su prosečna primanja niska.