AKTUELNO

A onda nastaje haos.

Kada su se Džej i En upoznali energija između njih dvoje bila je vrlo jaka. Ipak, deset godina kasnije, plus činjenica da su postali roditelji dvoje dece – naterala ih je da se zamisle i shvate da je njihov odnos zreo da se pomalo začini. Džej i En su Džejson Sigel i Kameron Dijaz, a urnebesna komedija u kojoj su oni glavni akteri je “Seksi snimak”.

Film “Seksi snimak” možete bilo kada i bilo gde gledati na Apollonu - prvoj lokalizovanoj online streaming platformi putem koje korisnici mogu u svakom trenutku da pristupe bazi sa više od 15 000 sati, holivudskog i domaćeg filmskog i serijskog programa.

A da bi smo vam još malo zagolicali maštu, otkrićemo da je ovaj par odlučio da se snima dok isprobava svaku pozu iz knjige "Radosti seksa". Na prvi pogled, to uopšte ne zvuči kao loša ideja, a onda su shvatili da njihov najprivatniji snimak, više nije privatan. Svesni da ih samo jedan klik deli da budu ogoljeni pred svima, ulaze u trku sa vremenom, kako bi povratili svoj video snimak. Trka za vraćanjem video snimka vodi ih u noć koju nikad neće zaboraviti i to će im pomoći da još više ojačaju svoju vezu i podseti ih na razloge zašto su se zapravo zavoleli, venčali i zašto žele da žive kao tim.

Film “Seksi snimak” nalazi se u okviru segmenta Apollona, pod nazivom – Lepše je u dvoje.

Ovu urnebesnu komediju možete gledati na Apollon platformi, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Apollon je jedini domaći servis koji nudi preko 15 000 sati najkvalitetnijih domaćih, stranih i dokumentarnih ostvarenja, a sjajna stvar što je prvih sedam dana potpuno besplatan. Iskoristite svoji priliku i uživajte u Apollonu i bleji. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Foto: PROMO

Autor: S.P.

#APOLLON SEKSI SNIMAK

#Apollon

#Apollon bog kućne zabave

#Apollon i bleja

#Apollon movies

#Džejson Sigel

#Kameron Dijaz

#Seksi snimak

#platforma Apollon