AKTUELNO

Britanac Toni Garnet, koji je napustio ženu zbog izbeglice iz Ukrajine, sada je rešio da ostavi i ljubavnicu, tvrdeći da je agresivna zbog čega je zabrinut za svoju sigurnost.

Garnet (30), Britanac koji je ostavio suprugu i dvoje dece zbog Ukrajinke koja je zbog rata pobegla iz domovine, a on joj je pružio utočište u svom domu, sad je tu istu ljubavnicu ostavio, a svemu je prethodila mučna svađa, piše Daily Mail.

Toni tvrdi kako je zauvek raskrstio sa Sofijom Karkadim (22) nakon što ju je optužio da je u subotu uveče nožem oštetila zid u iznajmljenoj kući u Bradfordu u Zapadnom Jorkširu gde su zajedno živeli. Sve njene stvari već je, kaže, spakovao u crne vreće. Donedavnoj ljubavnici sad zamera i to što se mešala u njegov odnos s njegove dve ćerke od tri i šest godina.

"Deca će mi uvek biti na prvom mestu", kaže Toni, koji je nakon deset godina veze, napustio partnerku Lornu Garnet (28) i počeo da živi s Ukrajinkom. U Sofiju se, podsetimo, zaljubio svega nekoliko dana nakon što ju je primio u svoj dom.

Slavili smo moj 30. rođendan, ali morao sam da zovem policiju nakon što je Sofija oštetila zid. Očigledno ne podnosi alkohol. Dojadilo mi je njeno iracionalno ponašanje, ne mogu više da podnesem to zlostavljanje i ljutnju. Ostavio sam Lornu i decu zbog nje, uložio sam sve napore kako bih joj pomogao, hteo sam da ostanemo zajedno... Znao sam da ćemo ispasti kreteni ako prekinemo, pa svi mediji bruje o našoj vezi. Da, mislio sam da sam zaljubljen u nju, ali postoji ta njena mračna strana s kojom se jednostavno više ne mogu nositi. Ljuta je i agresivna. U subotu uveče uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo, bio sam zabrinut za svoju sigurnost

Foto: Instagram.com/sonya_dobrvlsk

Dodaje kako je svađa izbila dok je s njima u kući bio još jedan par iz Ukrajine - Sofija Rastorhujeva i njen dečko Ilia Tronevič - i njih je Britanac primio u svoj dom nakon što je video njihov očajnički apel na Fejsbuku gde su tražili smještaj.

"Pogrešio sam, nije trebalo da se upuštam u vezu sa Sofijom. Kao što sam već rekao, moja veza s Lornom već je bila gotova i bio sam stvarno nesrećan. Ali ovo nije bila dobra stvar za mene. Pokušao sam joj pomoći, zaista jesam. Ali ona je iz Kijeva, tu baš i nije bilo rata. U svakom slučaju, nadam se da će pronaći sigurno mesto za život, ali ona definitivno nije za mene. Uništila mi je rođendan!", izjavio je Toni.

Tvrdi kako mu je Sofija nakon prekida poslala niz poruka u kojima mu piše da ga voli i želi da se pomiri. Ali on je više ne želi nazad. Osim toga, kaže kako namera da se obrati i lokalnom veću te Ministarstvu unutrašnjih poslova u nadi da će joj oni sad pronaći novi smeštaj. I on sam uskoro će tražiti novi dom i više ne želi da ima posla s izbeglicama iz Ukrajine.

Podsetimo, sad već bivši par donedavno je maštao o venčanju i deci.

"Želim da zaprosim ovu lepu damu", govorio je Toni, a Sofija je rekla kako definitivno želi biti majka čim se zaštitaru poništi vazektomija. Garnet se čak nadao muzičkoj karijeri nakon što je snimio rep pesmu o njihovoj ljubavnoj priči.