AKTUELNO

Opet. Ili prvi put.

Ona je lepa, ona je zgodna, ona je devojka sa naslovne strane, ona je najpopularnija – i naravno ima savršenog dečka. Ipak, da ne bude da joj baš sve ide na ruku, njen princ iz snova će joj okrenuti leđa pre nego što ode na studije prava na Harvard, jer veruje da zbog njene praznoglavosti je njegovi najbliži neće prihvatiti.

Ne lezi vraže, lepa El – koju tumači Riz Viterspun u filmu “Pravna plavuša”, uradiće sve da dokaže da sem lekcija o stilu, zna da objasni intelektualnim snobovima da ima dara za pravo, više nego što je bilo ko mislio.

Ovaj kultni film potpuno se slaže uz trend današnjice – opštu pomamu za svim sa kraja devedesetih i početkom dvehiljaditih. Zabavni dijalozi, sjajne modne kombinacije i rušenje predrasuda o lepim devojkama su dovoljni da se poseti Apollon - prva lokalizovana online streaming platforma putem koje korisnici mogu u svakom trenutku da pristupe bazi sa više od 15 000 sati, holivudskog i domaćeg filmskog i serijskog programa.

Film “Pravna plavuša” nalazi se u okviru segmenta Apollona, pod nazivom – Lepše je u dvoje.

Ovu romantičnu komediju možete gledati na Apollon platformi, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Apollon je jedini domaći servis koji nudi preko 15 000 sati najkvalitetnijih domaćih, stranih i dokumentarnih ostvarenja, a sjajna stvar što je prvih mesec dana potpuno besplatan. Iskoristite svoji priliku i uz poslednje dane leta uživajte u Apollonu i bleji. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Foto: promo

Autor: S.P.

#Apollon

#Apollon bog kućne zabave

#Apollon i bleja

#Apollon movies

#Pravna plavuša

#Riz Viterspun