AKTUELNO

U novoj sezoni, dobro poznata ekipa - gledaoce i dalje drži prikovane za male ekrane od najranijih jutarnjih časova.

Nova radna nedelja na RED TVu počela je najneverovatnijim jutarnjim programom "Ne gledam ti ja to". Bora Santana, Milica Kemez, Filip Đukić i Stefan Savin poželeli su dobro jutro gledaocima, a nasmejanoj i dobro poznatoj ekipi se pridružila i komšinica Vanja Pantelić, na društvenim mrežama poznata kao Vanja Cherry.

Vesela ekipa zajedno je pretresla najintrigantnije sukobe, odnose i priče zadrugara koji trenutno drže pažnju javnosti. Zašto su se u "Zadruzi 6" svađali Neca i Ćertić, šta se dešava u ljubavnom trouglu Marko - Anita - Milica, kako je Taki branio svoju ćerku Maju i tako dalje i tako dalje, sve do Mrčajevaca. "Zadruga 6" uz ovu ekipu, nismo sigurni da može tek tako mirno da spava, jer svako jutro pregled dana je nešto što je prosto neizostavno.

Ipak, ono što je posebno bilo zanimljivo je činjenica da su ovog vikenda Filip Đukić i Stefan Savin posetili jednu od najvećih gastronomskih manifestacija u Srbiji - "Kupusijadu". Saznali smo kako je i zašto nastala "Kupusijada" od njenog osnivača i autora, gospodina Jevđevića. Ko je kapu nosio, a ko kolo vodio možete proveriti na Youtube-u RED TVa. Tajni začin za najbolji kupus je ljubav kako, kažu vredne kuvarice iz varoši pokraj Čačka, a to nam je potvrdila i naša Mici koja je ovog jutra spremala zdrav doručak - proteinske palačinke od spanaća, a Boru su ipak najviše obradovale sličice za album za Svetsko prvenstvo, jer je on najveći ljubitelj sporta u ekipi.

Nastavite da se budite uz emisiju "Ne gledam ti ja to" svakog jutra od 7h do 12h i uživajte u neverovatnih pet sati lajva - punih smeha, radosti, intriga i zabave, samo na RED TVu!

Foto: Pink.rs

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Stefan Savin

#Vanja Cherry