AKTUELNO

Neko je uspeo da se dokopa brda snimaka iz same igre koja je još uvek u razvojnoj fazi.

Snimci dugoočekivane Grand Theft Auto VI igre, procurili su na internetu.

PC Gamer izveštava da je haker na GTA forumima objavio 3 GB, odnosno oko 90 GTA VI snimaka. Nije sasvim jasno kako je do snimaka došao, ali osoba koja je objavila klipove, "teapotuberhacker", tvrdi da takođe stoji iza nepovezanog hakovanja Uber-a krajem prošle nedelje i kaže da bi "uskoro moglo da procuri više podataka", uključujući GTA V i GTA VI izvorni kod.

Prema onome što možemo da vidimo, snimci iz igre deluju verodostojno, a činjenica da je većina njih već skinuto sa interneta zbog kršenja autorskih prava kompanije Take 2 Interactive govori mnogo više o tome da su pravi nego bilo šta drugo. Na snimcima se vide muški i ženski glavni likovi koje možete kontrolisati, kao i Majami iz paralelnog univerzuma, otprilike sve ono što smo nagađali o novoj igri.

Treba napomenuti da ovi video snimci verovatno pokazuju stariju verziju igre, a neki ukazuju na to da bi mogli da budu iz 2017. Igra je navodno bila u razvoju od 2014. godine, samo godinu dana nakon premijere GTA 5, tako da je logično očekivati da na Rockstar serverima ima mnogo snimaka iz ranijeg i novijeg perioda razvoja, prenosi Benchmark.

Početkom ovog meseca, Rockstar je na svom sajtu pustio odjavnu špicu iz GTA 5 i GTA 5 Online, sa naslovom „Thank You“, što su mnogi shvatili kao znak da se zaustavlja aktivni razvoj na dugotrajnom i veoma proširenom petom delu serijala i da se pažnja usmerava na novi nastavak (Grand Theft Auto VI).

#GTA 6

#gaming