AKTUELNO

Poznati astrolog Dušan Veličković preminuo je danas u 60. godini, a uzrok njegove smrti još uvek nije potvrđen. Iza njega su ostali supruga i sin, ali i astro prognoza za septembar.

Naime, Dušan je pre svega desetak dana, 30. avgusta, gostovao u emisiji 150 minuta, u kojoj je otkrio šta nam sledi u mesecu pred nama i na šta bi trebalo da obratimo pažnju.


Prema njegovim rečima, Ovnove očekuje zanimljiv mesec, biće vredni, Jupiter im daje sreću, ali im daje sklonost da uzimaju pravdu u svoje ruke. To može da im napravi probleme na poslu, a naročito u partnerskim odnosima. Bik ulazi u sjajan period za kupovinu nekretnina i treba da se fokusiraju na kupoprodaju. Znači, ono što nisu uspeli, treba da prodaju u septembru i ceo mesec im je fantastičan za novac i da nešto jeftino kupe. Oko toga im se sve vrti. Ljubav im je verovatno sređena.

Mars Blizancima daje dovoljno energije, međutim, kvadrira Sunce i može da dođe do sukoba volje i želje. Moraju da budu oprezni da nekoga ne povrede, naročito nekoga ko im je blizak. Treba da rade na okončavanju svih problema, sporova, ugovora. Završite sve to što pre.

Rakovima se pali zeleno svetlo. Ono što su do sada hteli, da menjaju posao, da se sele, da uđu u novu vezu, da započnu trudnoću, ovo je idealan period za sve novo. Staro odbacite, usredsredite se na nova dešavanja. Lavovima je uvek fenomenalno, Venera im daje šarm da postignu sve ono što hoće. Inače, Lavovi ulaze u godinu u kojoj će da uče nešto novo, neki novi jezik ili da se dodatno usavršavaju, da bi dobili neku novu poziciju.

Device konačno ulaze u dugo čekani period za početak emotivne veze. Vage, zaboravite na odmore, u oktobru ćete moći da odmorite. U septembru, makar radili bez slobodnog dana, nemojte da kukate, bićete prezadovoljni kada svedete račune. Škorpije u septembru čeka ležerniji tempo, ali ta ležernost može da iznervira partnera. Vodite računa i gledajte sebe očima vašeg partnera. Vaša ležernost može da izazove ljubomoru i strah da vas ne izgubi. Ne budite bahati, ovo vam je fantastičan period za uživanje.

Strelčevi se udaju, žene, ulaze u novu etapu života. Treba da igraju igre na sreću. Jupiter u njihovom polju novca donosi uvećanje porodice ili veliki novac. Dobar im je period, ali sami moraju da naprave prvi korak. Jarčevi su se verovatno naradili u avgustu, moguće je da su imali neki porodični problem. Ulaze u mirnije vode i moj savet je da povedu računa o svojoj duši u septembru. Skloni su tome da očekuju od drugih da ih veličaju zbog njihovih sposobnosti.

Vodolije su dočekale ravninu koja im je trebala. Uz duhovnu higijenu i fizičku aktivnost, možete da realizujete želje koje su sada neostvarene. Ribe ulaze u sjajan period u kom će dobiti pehare za uspehe. Sada sumiraju rezultate i rade sve ono što do sada nisu, da bi se za sledeću godinu pripremile. One će tada potpuno promeniti život.