AKTUELNO

Na TikToku je nedavno objavljen snimak jednog venčanja u crkvi, ali ono što je privuklo pažnju je način na koji sveštenik venčava mladi par i koristi engleski jezik jer je mlada strankinja.

Naime, kako se može videti na snimku, mladi par venčava sveštenik, a u komentarima se može videti da je nekima predavao veronauku i da ga oslovljavaju sa otac Sloba. Inače, venčanje je održano u crkvi Lazarici u Kruševcu.

On počinje da priča na engleskom i pita mladu da li ona uzima ovog prelepog čoveka sa njene desne strane za muža do kraja života, a mlada koja inače ima miks švajcarske i krvi sa Šri Lanke, odgovara sa "da" na srpskom i svi počnju da se smeju.

Zatim je sveštenik pitao da li se možda obećala nekom drugom, a ona je opet odgovorila na srpskom "ne", a komentar sveštenika je bio "ne, bravo, odlično" gde su se opet svi nasmejali.

Video: tiktok.com/lazardjokic1

Nastavio je sa pitanjima pa je pitao da li je neko doveo protiv njene volje, a ona je dlučno rekla "ne" i to opet na srpskom, a pop se našalio i pitao: "Čak ni Milan?", pa se može pretpostaviti da se šala odnosi na njenog budućeg muža, Milana i onda su opet svi prasnuli u smeh.

Veoma je lepo videti ovako nešto jer se sveštenik potrudio da dodatno ulepša poseban dan mladencima.