AKTUELNO

Ideja na koju je došao je urodila plodom!

Jedan otac iz Srbije, iz perspektive devojke i njene porodice, pokušao je da objasni na Tviteru "kako izgleda kada vam žensko dete neko "pozove na piće" tako što je maznuo broj telefona iz vrlo ozbiljne službene dokumentacije".

Foto: Twitter.com/Privatna arhiva

"Elem, dete (meni će uvek biti dete) dođe kući "vrlo uznemireno", najblaže moguće rečeno. U tom momentu već dovoljno zrela da je više zgrožena činjenicom da je, po definiciji vrlo obrazovanoj osobi usmerenoj na celoživotni rad sa ljudima, uopšte moglo pasti napamet da iz dokumenta vrlo ozbiljne institucije "pozajmi" broj telefona. Zatim sledi ubeđivanje razjarenog oca (mene u konkretnom slučaju) da se ne sjuri do "institucije" i napravi s**nje kakvim bi se mediji sladili bar nedelju dana. Ok, imam obavezu da poštujem njenu odluku i uverenje da može sama hendlovati situaciju ali ne mogu da sedim skrštenih ruku", piše korisnik Tvitera.

Srećom, ideja na koju je došao je urodila plodom pa je čitava situacija završena brzo i efikasno.

"Izbunarim nekoga ko zna nekoga, ispričam mu šta je bilo uz obavezu da ništa službeno ne preduzima već da mamalazu prenese poruku te da ga uveri da je shvati vrlo ozbiljno jer me, sledeći put ništa neće zaustaviti pa kud puklo da puklo. Biće da je poznanikov poznanik bio vrlo uverljiv (što nije čudo kakvu reputaciju ima) tek tu se negde završilo. Dakle, prilicno "benigna" situacija obzirom na sve okolnosti koja je unela višednevni nemir u moj dom, što je sasvim dovljna šteta samo po sebi", piše otac.

Foto: Twitter.com/Privatna arhiva

Na kraju uputio je poruku onima koji ne vide ništa loše u ovakvom načinu udvaranja, odnosno zanemaruju činjenicu da je reč o nekoj vrsti uznemiravanja.

"Elem, ne s**ite ako niste iskusili, još manje pravite idiotske paralele sa stratovanjem devojke u kafiću i uzimanja podataka iz zvaničnog dokumenta jer vam je eto, što-da-ne. Zato što NE. NE mešati posao, privatnost stranke i život u slobodno vreme. Do malopre sam se ujedao za tastaturu da preskočim temu, ali ovolika količina idiota koja ne kapira suštinu i razmere zla mi je neshvatljiva i, eto, crkla ručna", zaključio je on oštro.