AKTUELNO

12. avgusta 2022. očekuje nas pun Mesec u znaku Vodolije. Prema horoskopu, pun Mesec imaće snažnu energiju i veliki uticaj na nas. Ovo je idealno vreme za oslobađanje od prošlosti i ostavljanja iza sebe svega što nam ne služi.

Prava je prilika da se posvetimo razvoju, na svim poljima. Prema astrolozima, 4 znaka očekuje najjači uticaj punog Meseca.

Bik - Očekuju vas promene na polju karijere i na polju vašeg duhovnog rasta. Pošto vam stabilnost i predvidljivost mnogo znače, neočekivani događaji mogu da vas isprva izbace iz koloseka, ali ćete kasnije shvatiti da se sve dogodilo za vaše najviše dobro. Važno je da ostanete mirni i promišljeni, čak i kada osetite snažan nalet emocija. Sada je vreme za novu transformaciju i malo drugačije shvatanje života.

Lav - Super pun Mesec donosi vam turbulencije u odnosima sa voljenima, kao i u opštem blagostanju i zdravlju. Može doći do određenih nesporazuma, možda čak i svađa, koji će uznemiriti i vas i drugu osobu. Vaš prvi instinkt će biti da se brinete o drugoj osobi i da je uverite u svoju ljubav, ali istovremeno da ne zaboravite da slušate sebe i vodite računa o svojim potrebama. Budite malo pažljiviji i ne radite stvari prenagljeno.

Škorpija - U sebi ćete osetiti rascep između svoje nežne, emocionalne strane i racionalnog dela svoje ličnosti. Dozvolite sebi da budete ranjivi i pokažite svoje slabosti, ali možda je vreme da ponovo uspostavite svoje granice sa onima koji su vam bliski. Ostanite verni sebi i drugima i sledite svoje ciljeve i snove. Sada je vreme da promenite svoju komunikaciju sa okruženjem. U odnosu sa drugima vas čekaju izazovi, ali sve zavisi od vaše reakcije.

Vodolija - Ovogodišnji pun Mesec je u vašem znaku, pa ne čudi što ćete sve intenzivnije osetiti njegove efekte. Ovo je sjajna prilika da odvojite nekoliko trenutaka za samorefleksiju i razmislite koje ste odluke doneli nedavno, kako su se isplatile i šta možete učiniti drugačije u budućnosti. Ne živite u prošlosti, već iz nje izvlačite važne lekcije i na taj način obezbedite sebi prostor za napredak.

Autor: