AKTUELNO

Tretmani koji se nude su raznovrsni i primenjuju se pojedinačno ili kombinovano prema potrebama i željama klijenata.

Salon lepote "Magic hands" u srcu Beograda postoji 25 godina, a stručno osoblje se profesionalno brine o svojim klijentima. "Magic hands" nudi usluge masaže: relax, terapeutska, sportska, anticelulit, limfna drenaža, maderoterapija, brazilska vaccum masaža i Ice body sculpting. Sem masaža nudi i aparaturne tehnike kao što su elektrostimulacija, radio talasi, kavitacija, vaccum terapija, presoterapija, termopakovanja u infracrvenom ćebetu, solarijum, collarijum. Takodje u salonu lepote "Magic hands" rade se i tretmani lica, lifting masaža, biološki tretmani, tretman carboxy CO2, radiotalasni lifting, mezoporacija, kao i svetlosna terapija.

Foto: Promo

Jadranka Kusicki, koja je na čelu salona "Magic hands", kaže da joj je omiljeni tretman relaks i terapeutska masaža ledja, a da je ujedno to i omiljena masaža njenih klijenata. Mlađim osobama uglavnom preporučuje relax i estetske tretmane kao što su anticelulit, brazilska, elektrostimulacija, limfna drenaža i kiseonik. Starijim osobama uglavnom preporučuje relax i terapeutsku masažu, limfnu drenažu, elektrostimulaciju, radio talase, lifting masažu za podmladjivanje, i kiseonik tretmane. U salon lepote "Magic hands" dobrodošli su i lepši i snažniji pol.

Foto: Promo

"Tretmane koje bih preporučila u toplim danima su svakako sve vrste masaža ali je to period kada naši klijenti uglavnom koriste anticelulit tretmane i tretmane oblikovanja i zatezanja kože... Moj favorit tretman je relax i terapeutska masaža, takodje brazilska madero vaccum masaža" - rekla je Jadranka

Foto: Promo

Klijenti se opredeljuju za salon " Magic hands" pre svega što u njemu dobijaju usluge koje su kvalitetne, profesionalne i iza kojih stoji veliko iskustvo i veština. Tretmani koji se nude su raznovrsni i uvek se primenjuju, pojedinačno ili kombinovano prema potrebama i želji klijenata. Svakom klijentu se pruža posebna pažnja u svakom smislu i svaki tretman se radi u punom vremenu i intenzitetu zbog čega su rezultati zagarantovani. Veliki, lepo uredjen prostor u centru grada, izolovan od gradske vreve  i ljubaznost osoblja navodi klijente da budu verni ovom salonu, uprkos konkurenciji.

"Vrhunski kvalitet , garantovani rezultati u kratkom vremenu i pristupačne cene naša su osnovna odlika zbog čega i trajemo dugi niz godina" - poentirala je Jadranka.

Autor: S.P.

#Magic hands

#Studio lepote