AKTUELNO

Jedna porodica odlučila je da uštedi na nečemu čega se niko ne bi setio. Iako cene poslednjih meseci skaču, njih na ovo nije naterala inflacija, već dug od preko 65 hiljada evra.

S obzirom na pomenuti dug, ova porodica je još pre nekoliko godina počela da štedi na raznim proizvodima koje inače svakodnevno kupujemo po prodavnicama.

Tako je Amber Alen pre nekoliko meseci na svom Jutjub kanalu prikazala i čime je nadomestila klasični toalet papir, higijenski proizvod koji je danas svima pristupačan.

"Dakle, mi smo umesto toaletnog papira počeli da koristimo maramice od tkanine. Između ostalog jer smo shvatili da doslovno bacamo novac niz WC šolju", rekla je Alen i nastavila:

"U to ime sam isekla staru odeću, što onu koja mi se više nije sviđala, što onu koja je već bila iznošena i puna rupa. Istina, s vremenom sam spoznala da maramice od tkanine imaju jednu manu."

Kaže da znaju vrlo brzo da se izližu i pokidaju.

Srećom, otkrila sam i to da su pamučni prekrivači u tu svrhu puno prikladniji", dodala je Alen, te izračunala da je njena porodica u tri godine na toalet papiru ugrubo uštedela oko 1.100 evra.

"Jednom nakon što ih upotrebimo, prljave maramice bacamo u zasebnu korpu, a peremo ih praktično svaki drugi dan. Naravno, ne s ostalom odećom", rekla je Alen i priznala da uvek u kući ima klasični toalet papir namenjen gostima.