AKTUELNO

Martina Petrović odlučila je da raskrinka Taru i Ša.

Osvanuo je još jedan ponedeljak, a mi odlično znamo pravi recept za dobro raspoloženje za početak radne nedelje. Naravno da je to RED TV i vaša omiljena najnekonvencionalnija jutarnja emisija "Ne gledam ti ja to".

Danas, Milica Kemez, Filip Đukić i Bora Santana u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED TVu ugostili su Martinu Petrović - doskorašnju stanovnicu velelepnog imanja u Šimanovcima, kao i članove grupe Južna klasa - Pelle Bruda i G Benz.

Martina Petrović je Filipu, Milici i Bori sasvim otvoreno rekla da je izašla polupana iz "Zadruge" i da je tek sad došla k sebi i shvatila da jeste pogrešila sa neke strane prema Tari, ali je ona pričala da je Ša lud i psihopata. Martina je pokušala prvo da spusti loptu, ali ona nije prestajala. Tara je rekla da joj je ona ukrala dečka, ali ipak je to sve netačno. Martini medijska pažnja te vrste nije potrebna, za razliku od Tare, koja je želela da vodi neku emisiju, ali je odbijena.

Veruje da je Tara željna pažnje i da Ša je stvarno voli, kao i da bi ušao ponovo u odnos sa njom, dok sa Tarine strane ne postoji ništa. Martini je Ša zamerao stvari koje ne postoje. Pričao je da je na korak do toga da postane ista kao Tara. Preuveličavao je sve. Govorio je da je koketa kao Tara. Njegov stav je bio takav da Martina nikoga nije smela da pogleda.

Kad su sedeli u bekstejdžu, pitao je da li ga mrzi, što je ona, naravno, negirala i rekao je da ne zna zašto uvek tera normalne osobe od sebe i izvinio joj se. Ša je sve vreme imao kočnicu oko ulaska u vezu sa Martinom, jer se plašio da će Tara ući. To mu je bio najveći strah.

Govorio joj je da je počeo da se zaljubljuje u nju i da je shvatio da je zdrav i da može da krene dalje, ali mu je teško zbog rijalitija. Martina je sve vreme ćutala, jer nije znala šta da kaže - jer nije bila zaljubljena u njega, nije ga dobro ni poznavala. Bojala se da će prema njoj biti verbalno grub kao prema Tari, a ona nije želela da dolazi u te situacije. Onda se desilo šta se desilo. 

Ša je za sebe je rekao da je manipulator i da je ušao u rijaliti samo zbog novca, a predstavio je svima drugu priču. Martina misli da Ša koristi što ima traumu od Tare - kao izgovor za grozne stvari koje je radio. Ona je više puta, kako kaže, progutala mnoge stvari - i onda je eksplodirala, kad ga je gađala i kad su bile neprijatne scene, Martina je tada imala pomračenje.

Martina bi svakako želela da ponovo postane učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, jer veruje da ima dosta toga da pokaže svojim učešćem.

Foto: Foto/REDTV

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv