AKTUELNO

Devojka koja je još u školi trpela maltretiranje od strane vršnjaka danas svojim izgledom pokazuje svima da je lepota u različitosti!

Sofija Hadžipanteli (24) je devojka koja već poslednjih nekoliko godina menja modnu industriju, i to tako što u prvi plan ističe svoju različitost.

Dok se žene uglavnom stide i najmanje dlačice na telu i revnosno je uklanjaju, ona je odlučila da prihvati svoj prirodan izgled, što znači i neverovatno guste obrve koje su zapravo spojene u jednu.

Foto: Instagram.com/SOPHIAHADJIPANTELI

U društvu koje je opsednuto standardima lepote, Sofija je želela da pokaže da ne moraju i ne treba svi da se uklapaju u te standarde, pa ponosno pokazuje svoju spojenu obrvu i poručuje svima da postoje alternativne ideje o tome kako lepota izgleda.

Ova devojka, koja se inače bavi modelingom, pojavila se u novom videu CNN-a pod nazivom As we are, koji govori o "gaženju" pravila lepota i prihvatanju različitosti.

Sofija je inače grčko-kiparskog porekla, a sve je počelo kada je bila na Kipru i kako kaže, toliko je plivala i uživala da nije imala vremena za čupanje obrva.

Foto: Instagram.com/SOPHIAHADJIPANTELI

- Kada sam se vratila kod bake u London, rekla mi je kako izgledam predivno, i tada sam shvatila da su mi se obrve skoro spojile u jedno. I jednostavno sam ih ostavila tako - rekla je ova devojka, dodajući da uopšte nije razmišljala o tome, dok nakon izvesnog vremena svi nisu počeli da komentarišu njen izgled.

Foto: Instagram.com/SOPHIAHADJIPANTELI

Od tada je još odlučnija da neguje svoj prirodan izgled, uprkos užasno negativinim komentarima koje neretko dobija na društvenim mrežama. Modni brendovi se otimaju o nju, radila je sa brojnim poznatim imenima u svetu mode, poput Žana Pola Gotjea, a i Rijana ju je angažovala za revije svog brenda.

Foto: Instagram.com/SOPHIAHADJIPANTELI