AKTUELNO

Viralni snimak sa društvene mreže TikTok pojavio se juče, a već ima na desetine hiljada pregleda i stotine komentara, koji uglavnom osuđuju postupak žene.

Kako je navedeno u opisu snimka, nesvakidašnja scena odigrala se u jednoj stambenoj zgradi u Lazarevcu. Na njemu vidimo ženu u najboljim godinama kako izlazi na terasu stana i baca kesu punu smeća napolje.

Budući da je Srbija ipak košarkaška nacija, kesa je potonula u kontejner kao trojka Jokića u obruč. Ipak, brojni korisnici TikToka osudili su ovaj čin, navodeći da promaši bar jednom u 10 bacanja, pa je pitanje "da li siđe da pokupi? Malo sutra".

Takođe, jedan komentator je primetio da se kontejneri nalaze na parkingu, pa je ovaj, iako uspešan čin, ocenio kao sebičan:

"Iskreno ništa za divljenje. Ako omaši kontejner nekome ulubi krov na kolima i sj*be ga za koliko već evra. Malo sebično."

Opet, bilo je i ljudi koji su podržali uspeh ove gospođe u pogađanju kontejnera, pa je jedan gledalac prokomentarisao: "Dajte ovoj gospođi ugovor, vidim u njoj buduću Ivon Anderson."

Pogledajte viralni snimak koji je polarizovao Srbiju:

Video: tiktok.com/bokac_97

#Lazarevac