AKTUELNO

Godina koja dolazi specifična je, između ostalog, i po tome što ima tri dvojke u svom sastavu.

Koja je simbolika broja 2022 u numerologiji i šta nam to može doneti?

Broj 2 označava dualnost, ravnotežu i prilagodljivost, veru i poverenje, saradnju i diplomatiju. Ovaj broj takođe predstavlja ljubav, porodicu i partnerstvo, odnosno par.

U ovom slučaju imamo tri dvojke (222), a to ima više značenja - poruka nade, da iznad svake situacije i teškoće možete da se izdignete. Označava ravnotežu životnih izbora, posvećenosti, kompromisa i poverenja. To je poruka da morate da radite više na svojoj ljubavi prema drugima, da se posvetite punim srcem i celim bićem.

Foto: Pixabay.com

Kada vidite broj 0, to znači nultu tačku, ono odakle sve počinje i gde se sve završava. Nula ima moć da pojačava energije, čineći svaki broj moćnijim i uticajnijim.

Tajno značenje 2022. godine je uspeh. Drugim rečima, kada vidite ovaj broj, to je znak da ste na dobrom putu. Ako nastavite da budete ambiciozni, posvećeni svom najvišem dobru i da radite kao do sada, vaši snovi imaju veliku šansu da se ostvare. Svet ne funkcioniše slučajno, tako da uvek treba da verujete u ono što radite, da slušate svoju intuiciju i da uvek imate na umu da sve može da se promeni nabolje.