AKTUELNO

Jedna baka se udala za 45 godina mlađeg muškarca, a kada je otkrila detalje njihovog braka...

Brakovi u kojima je ogromna razlika u godinama između supružnika, i to u korist žena, postali su sve češća pojava. Jedan takav zainteresovao je britanske medije koji su objavili priču o Ajris Džons (81) koja se udala za 45 godina mlađeg Mohameda Ahmeta Ibrahima (36). Njihova ljubavna priča počela je na društvenoj mreži Fejsbuk, a budući da je mladoženja iz Egipta, ovoj bakici nije bilo teško da spakuje kofere i ode tamo kako bi se i videli uživo, a potom i venčali. Par sada živi u Velikoj Britaniji, a Ajris svakodnevno na mrežama objavljuje "idilične" slike iz njihovog zajedničkog života.

A kako u praksi izgleda brak sa 45 godina mlađim mužem, Ajris je otkrila na Fejsbuku. I mora se priznati, nekim detaljima je zgrozila javnost...

"Ljubav je kad vam onaj koga volite seče nokte. Kad vas onaj koga volite odnese na drugi sprat kad se lift pokvari. Kad provede sate tražeći mobilni telefon koji ste ostavili u 'uberu'. Ljubav je kad onaj koga volite spava na bolničkom podu i odbija da vas napusti dok se oporavljate od pada. Kada bez problema sluša moje prigovaranje o vrućini u Egiptu", napisala je u svojoj objavi.

Na kraju objave dodala je da su Mohamedovo strpljenje, razumevanje, odlučnost, briga i pažnja prema njoj upravo razlog zašto ga toliko voli.

Inače, Ajris se razvela od bivšeg supruga pre četrdeset godina, a s njim ima dva sina koji su prvo bili skeptični oko njene veze s Mohamedom, ali su promenili mišljenje kada su ga upoznali.

Proletos je par bio razdvojen jer je Mohamed morao da se vrati u Egipat kako bi sredio papire, a odvojenost je bakici veoma teško pala.

"Imam dane kada sve vreme samo plačem. Odvojena sam od nekoga koga volim i to je jako teško", napisala je. O njihovom prvom susretu progovorio je i Mohamed, koji nije štedeo reči divljenja prema svojoj supruzi.

"Bio sam vrlo nervozan, ali u trenutku kad sam je pogledao, znao sam da je to prava ljubav. Jako sam srećan čovek što sam pronašao ovakvu ženu", kaže ovaj momak kome očogledno ništa nije teško da učini za svoju ženu, pa ni ono što je mnogima nezamislivo...