AKTUELNO

Devojka objavila video u kojem je pokazala šta su sve našli u novoj kući i mnogi ne mogu da poveruju u ono što vide!

Devojka po imenu Anabel Mikelson (18) sa svojom porodicom se uselila u novu kuću, ali su ubrzo doživeli šok!

Nakon što su čuli da su prethodni vlasnici bili članovi neke kriminalne organizacije, te da su tu redovno održavane zabave sa "sumnjivim likovima", počeli su da istražuju po kući.

Vrlo brzo su doživeli iznenađenje, kada su u zidu u kupatilu otkrili dvosmerno ogledalo i kamere. Pažnju im je privuklo najpre to što ovo ogledalo u kupatilo nije moglo da se skine sa zida.

Detalje o svemu tome Anabel je objavila na TikToku, gde se vidi trenutak kada probijaju jedan zid i iza njega nalaze drvene kuhinjske ormane, dvosmerno ogledalo i žice, za koje veruju da su bile spojene na kamere.

"Oko cele kuće su postavljene kamere, a ima ih i iznad zadnjih vrata, pa su mogli da prate ko im dolazi i da li će ih pustiti unutra", kaže Anabel u videu, dodajući da je prilično sigurna da je negde u dvorištu sakriveno 25.000 dolara, jer ih je jednog dana posetio muškarac koji je tražio novac.

Iako je Anabelin video postao hit na društvenim mrežama i mnogi ga gledaju ne trepćući, nisu svi baš ubeđeni u ovu njenu teoriju. Neki smatraju da je dvosmerno ogledalo zapravo staklo od akvarijuma, dok drugi tvrde da je u pitanju obično ogledalo.

#Anabel Mikelson