AKTUELNO

Od žene se razveo zbog vekne hleba!

Pol Mejson iz Velike Britanije do je nedavno bio ovenčan nimalo laskavom titulom - Najdeblji čovek na svetu. Zaposleni u bolnici u kojoj je bio na lečenju zbog njegove prekomerne težine hteli su da ga kremiraju u klanici.

U dokumentarcu televizije "ITV" Pol Mejson ispričao je da je plan zaposlenih u bolnici bio "odvratan".

Pol (61) je saznao za šta su smislili u slučaju njegove smrti u toku trogodišnjeg lečenja.

"Da sam umro bolnica ne bi imali način da se reše nekoga moje veličine. Plan je bio da me odnesu u klanicu u kojoj bi bio kremiran sa životinjama. To je odvratno i ne mogu da verujem da bi tako nešto uradili", rekao je Pol.

Naime, Pol je u trenuku lečenja ima 508 kilograma. Priznao je u dokumentarcu da je dnevno jeo 40 čokoladnih tabli zbog kojih su počeli da mu propadaju zubi. Nije posećivao zubara i sam ih je kleštima vadio. Da bi umanjio bol, sterisao bi iglu i direktno je zabadao u procep između desnih i zuba kako bi ubio nerv.

Zbog astronomske težine nije mogao da se kreće, niti da izađe iz kuće.

Posle operacije vezivanja želuca uspeo je da izgubi 120 kilograma i upoznao je Rebeku koja ga je zaprosila 2014. godine na američkoj televiziji.

U bizarnom spletu okolnosti 2019. godine par se rastao jer su se posvađali oko vekne hleba koju je Pol želeo da pojede. Napustio je Rebeku i uselio kod nepoznate žene koju je upoznao na Fejsbuku.

Zbog ozbiljnih problema sa ishranom u novembru 2018. godine Pol je završio na američkom sudu zbog krađe namirnica u radnjama. Ukrao je hranu u vrednosti od 1.000 dolara.

Nakon sudskog postupka Pol se vratio u Veliku Britaniju i kaže da se sad konačno vraća normalnom životu. Za sve užase koji su ga snašli krivi trogodišnje seksualno zlostavljanje u detinjstvu.

#Pol Mejson