AKTUELNO

Saznajte šta kaže horoskop za 31. oktobar, praznik koji se u Srbiji slavi kao Sveti Luka, a u svetu kao Noć veštica.

Većina zapadnog sveta slavi Noć veštica, ponegde se obeležava Dan mrtvih, u Srbiji slavimo Svetog Luku, a astrolozi kažu - 31. oktobra nikako nemojte da radite neke stvari, navući ćete bedu na vrat!

Pa tako, kažu da 31. oktobra veza između sveta mrtvih i živih postaje opipljivija, a zbog svojevrsnog "procepa" između svetova, postoji rizik da nehotice upadnete u nevolje, a sa kojima ćete se kasnije teško nositi.

Ove godine uticaj Meseca jenjava poslednjeg dana oktobra i ne bi trebalo da bude katastrofalnih posledica. Ali potrebno je da se pridržavate preporuka i uzdržite se od pojedinih radnji.

Mars će 31. oktobra preći u znak Škorpije, što znači da su mogući manji sukobi zbog povećane emotivnosti i razdražljivosti. Takođe, za neke ostvarenje cilja ne donosi dugoočekivano zadovoljstvo i sreću. Astrolozi kažu, nema potrebe da žurite i menjate svoje aktivnosti ili pokrećete važne promene. Ova nestabilna Škorpija pokušava da vas kontroliše, možete požaliti zbog brzopletih postupaka.

Mars u Škorpiji može kod nekih ljudi probuditi preteranu sumnju, mnogi će videti opasnost tamo gde je realno nema. Nemojte se prepustiti svojim strahovima, poželjno je da rizikujete, ali u okvirima svojih interesovanja. niko od vas ne očekuje da odjednom počnete da se bavite ekstremnim sportovima.

Šta treba, a šta nikako ne raditi na 31. oktobar?

Na ovaj dan neće biti teških astroloških situacija u vidu pomračenja ili retrogradnih planeta. Ali i dalje morate da pratite svoje emocije. Ovaj dan je dobar za brak ili veridbu. Ako se dugo niste usuđivali da nekome priznate svoju ljubav, sada je vreme. Takođe, dan je povoljan za posetu rođacima ili putovanje.

31. oktobra preporučuje se odlazak na odmor ili makar mini "brejk" od posla i obaveza. Morate da se odmorite, jer su u prvoj polovini oktobra četiri planete odjednom promenile pravac, a što je drastično uticalo na blagostanje.

31. oktobar je inače idealan dan za posetu lekaru i kozmetičaru, ali kako ove godine "pada" u nedelju, imaćete sreće ako nađete salon koji radi. Ovo se odnosi na kozmetički salon, nikako frizerski, jer upravo šišanje i feniranje su dve najgore stvari koje biste mogli da uradite poslednjeg dana oktobra. Doba opadajućeg Meseca nije najpovoljnije za takve radnje.

31. oktobar je energetski neutralan dan, pa ga provedite mirno, dalje od buke, gužve i slavlja. Ukoliko ipak odlučite da slavite uz muziku i u mnogobrojnom društvu, zvezde će vam okrenuti leđa, možete očekivati prepreke u svemu što radite.

#31. oktobar