AKTUELNO

Izveštaj žene iz Bosne i Hercegovine koja je kapi za kurje oko sipala u oko zapalio društvene mreže!

Kada se pomenu kapi za oči, definitivno ne pomislite prvo na kapi za kurje oko... E, pa očigledno je tako mislila i jedna gospođa iz Bijeljine, koja je kapi za kurje oko sipala u oči - jer valjda se zna u koje oko kapi idu!

Izveštaj lekara koji je objavljen na društvenim mrežama, a na kojem su, naravno, sakriveni podaci o pacijentu, zapalio je društvene mreže kada su ljudi videli napomenu u kojoj piše "sipala kapi za kurje oko u oko".

Foto: Twitter.com

Međutim, komentari su bili još šokantniji! Dok je nekima ovo bilo smešno, pa su zbijali šale na račun ove žene, poručivši joj da "ima i drugo oko", "sad ima noćni vid" i slično, pojedini komentatori su otkrili i da ima onih koji ne znaju čemu služe vaginalete.

- Sad mi žena pričala za gospođu koja se žalila lekaru da je muči gorušica u želucu zbog nekih vaginaleta", "Poznajem ženu koja je popila punu kutiju (6kom.) vaginaleta. Svaka čast gospođi, trebalo je to progutati i svariti - pisali su tviteraši.

Foto: Twitter.com

Definitivno bi trebalo pročitati uputstvo za upotrebu leka pre nego što počne da se primenjuje, da ne bi dolazilo do ovakvih slučajeva.

#Bosna i Hercegovina

#Lekar

#izveštaj