AKTUELNO

Varaju partnere na njihove oči!

Snimak na TikToku koji je postao viralan pokazuje jednu nesvakidašnju situaciju, barem ne tako uobičajnu u javnosti. Dva para sede za stolom, a prevara se dešava na očigled svih i u sred bela dana. Momak i devojka iz "suprotnih" parova se njegovoj izabranici iza leđa dodiruju rukama i razmenjuju nežnosti, a sve je zabeležio "paparaco" sa susednog stola.

Ovaj slučaj bi možda ostao i neprimećen da jedan slučajni posetilac restorana nije zabeležio situaciju i postavio je na društvene mreže.

Na snimku se jasno uočava grupa prijatelja koja sedi u jednom meksičkom restoranu i uživa u lepom danu. Ipak, momak u košulji na pruge i devojka u beloj kratkoj haljini sa žutom narukvicom na desnoj ruci razmenjuju nežnosti iza leđa devojke koja sedi između njih, a koja je izabranica nevernog dečka.

I dok grli jednu devojku, drugu mazi potajno.

Video: tiktok.com/francomaldonado04

Da li su akteri ovog popularnog video snimka koji je ovekovečio prevaru na delu pogledali snimak, ne znamo, kao što nije ni poznato šta se dalje desilo, odnosno da li su neverni partneri nastavili svoje emotivne veze. Uzevši u obzir viralnost snimka, ne sumnjamo da su oni koji bi trebalo isti i pogledali i preduzeli neophodne mere.

#Prevara

#snimak