AKTUELNO

Nije tajna da venčanja često poprilično mnogo koštaju, ne samo mladence, već i čitave porodice i prijatelje koji izdvajaju pozamašnu svotu novca za put, hotel, poklone i svečanu toaletu.

Iako je svima uglavnom veliko zadovoljstvo da sa mladom i mladoženjom podele taj dan, ipak mora postojati granica koja ne bi trebalo da se pređe kada su očekivanja od gostiju u pitanju.

Jedna buduća mlada to je naučila na teži način, nakon što su njeni snovi o raskošnom venčanju na Tajlandu bili osujećeni činjenicom da je samo devet od 150 gostiju odgovorilo na poziv.

- U redu, shvatila sam da je plaćanje 3.000 dolara za moje venčanje nekima od vas previše, ja bih platila za vas, ali svejedno - napisala je ona na društvenim mrežama.

Osetivši da je cena bila razlog zbog kog se većina ljudi nije odazvala pozivu za venčanje, mlada je rekla da su ona i njen partner odlučili da odredište svoje svadbe promene na Havajima, jer je to mnogo bliže SAD nego Tajland – ali nažalost, stvari su postale još gore.

- Ali, kad smo promenili odredište na Havaje, pa je svima to bilo nadohvat ruke, samo vas sedmoro je potvrdilo?! To košta manje, ali manje vas želi da dođe? Da li takvu budućnost želite meni i mom mužu? Ne možete da uštedite 2.000 dolara i da podelite sa nama našu sreću? – napisala je ona besno.

U iskušenju sam da nestanem i ne dozvolim da bilo ko od vas bude deo našeg najsrećnijeg dana. To je to ljudi, imate tri dana da odgovorite na naš poziv ili vas brišemo sa Fejsbuka i srećno nastavite sa vašim životima onda

Kad bi se ovako nešto desilo u Srbiji, ostala bi bez FB prijatelja.

#svadba