AKTUELNO

Na prvi mah izgleda kao da je nastao od čađi, ali nije reč o tome.

Stanovnici britanskog grada Birkenšou videli su na nebu ogroman crni prsten nepoznatog porekla, piše portal Rosbalt.

U početku su se svedoci složili da je crni prsten oblik koji je dobila čađ od požara. Međutim, vatrogasci su saopštili da u okolnom području nije bilo požara.

Nakon toga su se stanovnici obratili meteorološkoj službi, ali njihovi stručnjaci takođe nisu mogli da objasne prirodu ovog fenomena.

Ufolozi su odmah u misterioznom prstenu videli sondu vanzemaljaca koja, navodno, prati Zemlju. Takođe se pojavila i verzija o portalu u paralelni svet.

Slučaj u Velikoj Britaniji nije prvo pojavljivanje neobičnih kružnih NLO. Sličan objekat je 27. aprila 2016. snimljen na nebu iznad Diznilenda u Kaliforniji.

Pročitajte još: POTVRDA KVALITETA! Delfini u Jadranskom moru (VIDEO)

Godine 2015. pojavili su se kadrovi sa crnim prstenom dima prečnika oko 100 m kako plovi na vedrom nebu iznad kazahstanskog sela Šortandi, oko 50 kilometara severno od Astane. Prsten je bio na nebu petnaestak minuta pre nego što je nestao.

U aprilu iste godine isti ovakav prsten snimljen je i u Novosibirsku.

Zanimljivo je da se faktički istog dana kao i prsten u Engleskoj, nešto slično pojavilo na nebu iznad grada Kejp Džirarda u američkoj državi Misuri. Lokalna policija, koju su građani namučili telefonskim pozivima, objavila je na Fejsbuku informaciju o tome da je u toku i postavila fotografiju ove neobične nebeske pojave.

#Britanija

#Nebo

#Vanzemaljci

#snimak

'