AKTUELNO

Nekadašnji predsednik Izvršnog veća Kosova Zoran Baki Anđelković uključio se video-linkom u jutarnji program Pinka tokom gostovanja njegove snaje Tanje Anđelković koja je trenutno u drugom stanju.

Tanja i Bakijev sin Predrag u dugom su braku, a ovo će im biti peto dete. Nakon četiri sina, Anđelkovići će dobiti po prvi put ćerkicu, što Tanju kako je istakla posebno raduje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored 4 dečaka, muža, psa i mačke, ja ću dobiti svoje pojačanje. Toliko se radujem što će moja deca iskusiti ljubav od strane sestre. Ja se najviše radujem devojčici, kažem: "Prvo". Šalim se. Najviše se raduju najmlađi. Svi su bili ubeđeni da će biti dečak - kaže Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Tanja nije očekivala da će se uživo u program uključiti njen svekar Baki Anđelković, zbog čega je završila u suzama, nakon što ga je ugledala na ekranu. Baki je poručio kako se raduje što će osmi put postati deda, kao i da se u porodici Anđelković nikada pre nisu rađale devojčice.

Foto: TV Pink Printscreen

On mi je rekao kada me je zagrlio: "Dočekala si je" - rekla je Tanja, a onda su je preplavile emocije nakon što se Baki uključio u program.
Statistički gledano, posle 4 sina, isčekivali smo da bude ćerka. I moj otac je jedinac, ja sam jedinac i dočekao sam da sada imam 7 i do kraja godine 8 unuka. U porodici Anđelković pre nije bilo devojčica, tako da je to dodatna radost - rekao je Baki Anđelković.

Autor: S. Kuvekalović