AKTUELNO

Korisnica TikToka podelila svoju životnu priču i šokirala ljude!

Ako pitate ljude koji imaju brata i/ili sestru, uglavnom će vam reći da je to najveće blago u životu. Ipak, činjenica je da se ne slažu sve sestre i braća dobro, neki nisu nimalo bliski, a neki, nažalost, postaju čak i neprijatelji.

Upravo to se desilo devojci po imenu Sara, čija se rođena sestra udala za njenog bivšeg muža!

"Seća li se neko kada je u 2020. vaša sestra, koja vam je celog života bila najbolji prijatelj, odlučila da se veri sa vašim bivšim mužem?", upitala je Sara u videu koji je objavljen na TikToku, a koji je zatim, zbog prijava, obrisan.

Ona je u tom snimku objasnila i da joj je sestra bila kuma na venčanju sa tim istim čovekom, sa kojim je bila u braku pet godina. Takođe, svoju sestru, koja je 10 godina starija od nje, a sa kojom je nekad bila veoma bliska, sada je nazvala "đubretom".

Pre nego što je obrisan sa te mreže "zbog vređanja", njen video je pregledan više od dva miliona puta, a završio je i u medijima širom sveta.

"Ovo je tako užasno, jedva čekam da se razvedu", "užasna priča", neki su od komentara na ono što je sestra uradila Sari.

U još nekim snimcima koje je objavila, Sara je objasnila da je bivši muž inače stariji od nje 20 godina, da ga je ona napustila, ali i da je najčudnije od svega što se bivši muž i njena sestra ranije uopšte nisu dobro slagali.

Video: TikTok.com/sarahdepp08

Nakon razvoda joj se jedno vreme nisu javljali ni jedno ni drugo, za šta je mislila da je čudno, a nakon malo "istraživanja" na društvenim mrežama, shvatila je da su njih dvoje u vezi.

Zatim je dvoje ljubavnika razotkrila celoj familiji, a priznaje da ju je bilo sramota zbog cele te situacije, kao i da se osećala izdanom.

Sarini roditelji tada su stali na njenu stranu, ali njena mama sada veruje da Sara jednostavno mora da prihvati stvari takve kakve su.

#Venčanje