AKTUELNO

Na Fejsbuku se proširio oglas jedne gospođe iz Splita, a mišljenja su podeljena da li je autentičan ili nije...

Oglas za izdavanje stana kakav verovatno nikada još niste videli, stvarno postoji u okviru jedne zagrebačke grupe na Fejsbuku pod nazivom "Podstanar.hr - najam stana/ najam sobe/ tražim cimera-cimericu".

U oglasu jedna žena (koja na svom Fejsbuk profilu ističe da je iz Splita) izdaje garsonjeru u Zagrebu, ali njeni uslovi su izazvali pravu buru u komentarima, kao i polemiku da li se neko šali ili je moguće da je zaista oglas verodostojan.

Prenosimo vam sadržaj celog oglasa, pa procenite i sami:

"Iznajmljujem garsonjeru u Zagrebu, kvart Dubrava. Grejanje je na plin, ali postoji i ugrađen ventilator. Stan se nalazi na 4. spratu, zgrada ima lift te se nalazi u blizini autobuskog stajališta. Kvart je relativno miran. Cena je 350 evra plus režije. Molim vas da se javljaju samo osobe rimokatoličke veroispovesti", napisala je ona, pa dodala:

"Reč je o mojim uverenjima te ovim putem samo želim da napomenem to. Isto tako unapred molim da izvadite dokument o potvrdi primljenih sakramenata. To lako podignete u vašoj matičnoj crkvi. Bez toga ne možete uzeti stan u najam. Ne želim ulaziti u vašu intimu, ali prednost imaju ljudi koji su u braku. Može i mladi par, ali onda da se drže onoga da nema snošaja pre braka. Unapred se radujem novom stanaru i uspešnoj saradnji.Samo bez suvišnih komentara, hvala", napisala je vlasnica stana u spomenutoj grupi.

Ova objava ima na desetine komentara od kojih neki glase: "Jesi li ti to preskočila terapiju?", "Još da zavede i Svetu inkviziciju", "Ja bih rado uzeo stan, ali kako nisam oženjen pa mi je zabranjen snošaj, zanima me može li se u stanu barem obaviti oralni seks?", "Plačem"...

#Oglas

#stan