AKTUELNO

"Poćeli smo da se dopisujemo, imali smo se*s na ležaljci na terasi, i tada je naišla moja žena. Sada vas molim samo jedno."

Supruga ga je uhvatila u krevetu sa njenom sestrom dok su bili na porodičnom odmoru, a on se navodno kaje zbog cele situacije i sada želi da se iskupi, ali ne zna kako. Pa, pošto je Internet ekspert u tim situacijama, muškarac koji je želeo da ostane anoniman, podelio je svoju priču, prenosi The Sun.

- Pre nekoliko nedelja, za 70. rođendan mog tasta, svi smo otišli u Portugal na veliki porodični odmor. Došli su moj zet i njegova porodica, a tu je bila i sestra moje žene. Ona je slobodna i prezgodna - napisao je ovaj muškarac.

Jedne večeri dok su se kartali, pili su i smejali se. Kad je svekar otišao u krevet, igrali su razne igre. Popili su previše i stvari su se preokrenule.

Sestru njegove žene su pitali kada bi morala da poljubi nekoga iz porodice, koga bi odabrala. Šokirao se kad je pokazala na njega. Ustala je i brzo ga poljubila i svi su se samo nasmejali. Međutim, tu nije bio kraj.

- Brzo su svi otišli u krevet osim nas dvoje. Rekao sam joj da sam polaskan što me je odabrala za poljubac, a ona mi je odgovorila: "Uvek sam te volela". Bio sam šokiran. Krenula je prema meni i poljubili smo se, a zatim smo počeli da se dodrujemo. Imali smo s**s na ležaljci na terasi. Tada je moja žena izašla da pita gde je flašica moga sina. Bio sam užasnut, a i ona - nastavlja muškarac.

Kako kaže, nikada se brže nije otreznio, ali u sekundi je shvatio da je uništio brak i slomio srce svoje žene.

- Duboko žalim za učinjenim. Kako mogu da ispravim situaciju, jer želim da mi se žena vrati! - napisao je.

Ljudi su ispod njegovog posta većinom pisali komentare osude, kako za njega, tako i za ženinu sestru.

- Prešli ste granicu i biće potrebno mnogo preklinjanja da je ponovno osvojiš. I njena sestra mora da učini isto - glasio je jedan komentar.

Druga osoba je napisala: "Da sam na njenom mestu, nikada ti ne bih oprostila, a od sestre bih se odrekla".

#Prevara