AKTUELNO

Nema više plakanja zbog malih korpi!

Mnoge žene velikih grudi često zavide ženama s malim grudima. Kako bilo, izgleda da postoji naučni razlog koji bi potkrepio osećaje ljubomore, ali samo u jednom smeru - navodno je više opravdano zavideti drugima na malim grudima nego na velikima.

Foto: Pixabay.com

Prema nedavnom istraživanju dvojice britanskih sociologa, bogati muškarci vole male grudi. Kažu da će imovinski manje imućne ili čak gladne muškarce više privlačiti žene s velikim grudima jer te grudi dokazuju da žena ima bolji pristup hrani i drugim resursima. S druge strane, bogati muškarci i muškarci koji su nedavno pojeli obrok ženu s malim grudima smatraju mnogo privlačnijom od žene s velikim grudima jer im samima ne nedostaju finansijska ili druga sredstva.

Takođe, različite ljude privlače različiti tipovi tela - ista logika važi i za grudi. Možda bi to objasnilo neke slučajeve zašto je svaki dečko s kojim je neka gospođica bujnih grudi izlazila bio budala s fetišom prema bujnim grudima? U tom smislu, sledeći put kad neka devojka počne da kuka kako je nepravedno što je vlasnica A korpica, bez pardona možemo reći: "Draga, ćuti. Bil Gejts će se verovatno oženiti tobom".

Foto: Pixabay.com

Dakle, prema nauci, grudi možemo podeliti ne samo na velike i male već i na one koje privlače siromašne emocionalne ljubitelje hrane i one dizajnirane tako da privuku muškarce koji verovatno poseduju više od jedne jahte.

#grudi