AKTUELNO

Verovatno je svako od nas upoznao osobu koja je smatrala da joj neko radi iza ledja ili smo se ponekada i sami tako osećali kao da konci nasega zivota nisu u našim rukama.

Praznoverje je i dalje sastavni deo naše našeg društva i mnogo od nas smatraju da se iza njega kriju tajne koje su teške za razumevanje. Verovatno je svako od nas upoznao osobu koja je smatrala da joj neko radi iza leđa ili smo se ponekada i sami tako osećali kao da konci nasega zivota nisu u našim rukama.

1.Nagli gubitak enerije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje za ničim može biti jedan od znakova. 1.Nagli gubitak enerije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje za ničim može biti jedan od znakova.

2.Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili financijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne financijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

Foto: Pixabay.com

3.Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vrijeme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

4.Noćne more: Iznenada ste počeli sanjati čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uverljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu biti snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpijama i padovima s velikih visina.

5.Crno znamenje: Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad vašeg nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može biti znak kletve.

#Crna magija

#Kletva

#Magija

#Uklet

'