AKTUELNO

Nulti dan jednog od najboljih festivala u Evropi najavio je spektakularnih četiri dana najbolje muzike.

Ovogodišnji Exit festival, koji se održava pod sloganom "Leto ljubavi" ("Summer of Love", prim. aut), otvoren je sinoć nultim danom na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Megapopularni rok bend iz Las Vegasa, "The Killers", pojavio se na bini tačno u 23:15h kako je i najavljeno, uz konfete i ovacije koje im je publika uputila.

Foto: Rob Loud

Foto: Rob Loud

Nastup na Mejn stejdžu započeli su pesmom "The Man", sa novog albuma "Wonderful Wonderful", a zatim se mnogobrojnoj publici obratio frontmen benda, Brendon Flauers.

Mi smo bend "The Killers" iz Las Vegasa, Nevada - rekao je na početku pevač, a onda su se začuli prvi taktovi dobro poznate pesme "Somebody Told Me".

Foto: Rob Loud

Zatim se Brendon obratio publici još jednom, malo na srpskom, a vipe na engleskom jeziku.

Ćao Srbija! Kažu, bolje ikad, nego nikad, a mi sigurno nećemo čekati još 14 godina da ponovo dođemo - poručio je Brendon.

Foto: Rob Loud

Nizali su se hitovi "Spaceman", "Human", "Smile Like You Mean It", i mnogi drugi, a momci iz benda su se potrudili da posetiocima nultog dana Exit festivala svojim energičnim nastupom prirede noć za pamćenje.

Foto: Rob Loud

Sjajni hedlajneri potrudiće se da narednih četiri dana učine ovogodišnji Exit festival nezaboravnim.

Tako vas danas, rok legenda Lijam Galager, "Lost Frequences", elektronski mag Pol Kalkbrener, ali i mnoga druga domaća i strana imena.

Foto: Promo

Drugog dana, u petak 7. jula, na čelu sjajnih izvođača su hit grupa "Years&Years", ali i dva najbolja di-džeja današnjice Solomun i Dikson, koji će u "back2back" nastupu, dočekati izlazak sunca na legendarnoj Dens Areni.

Foto: Promo

Foto: Promo

Subota tradicionalno važi za najposećeniji dan, a da tako i bude pobrinuće se r'n'b zvezda Džejson Dirulo, tvorac brojnih hitova, Robin Šulc, vlasnik letnjeg hita "Ocean Drive", Djuk Dumont, kao i "Foregin Beggars" i Hot Since 82.

Foto: Promo

Poslednjeg dana festivala, u nedelju, 9. jula očekuju vas nastupi Roišin Marfi, himejkera Rag'n'Bone Man, Hardvela, a sjajnim nastupom na Dens Areni, festival će zatvoriti tehno boginja Nina Kravic.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Promo

Foto: Promo

Autor: M. Đ.

#Exit festival

#Festival

#Novi Sad

#The Killers

'