AKTUELNO

Kristal Štraus udala se za čoveka koji je proglašen krivim i zatvoren zbog ubistva njenog brata.

Naime, Kristal je sklopila je brak sa Džonom Tiedjenom (57) u svojoj kući, nakon što je ovog vikenda pušten na slobodu zbog ponovljenog suđenja. Tiedjen jeu zatvoru proveo 32 godine nakon što je proglašen krivim za ubistvo Brajana MekGarija u junu 1989.

Brajan je bio polubrat od Kristal i Džonov najbolji drug, a ujedno i cimer. Brajan je pronađen mrtav sa ubodnim i prostrelnim ranama u svojoj spavaćoj sobi kada je imao 18 godina. Međutim, nakon decenija iza rešetaka, Džon, koji tvrdi da je nevin, dobio je novo suđenje.

Pušten je uz kauciju, a njegovo ponovno suđenje zakazano je za ovaj mesec nakon što je njegov pravni tim dostavio nove dokaze u vidu fotografija. Branilac Kimberli Kendal Koral rekla je: "Sudija je odlučio da su dokazi bili dostupni, ishod suđenja bio bi drugačiji."

Snimak ceremonije mladenaca postavljen je na Instagram profilu Džonove advokatice, koja im je ujedno bila i matičar. Kristal je izjavila: „Očigledno ga volim. Da ga ne volim, ne bih bila ovde sa njim. "

Tiedjen je zaprosio Kristal telefonom, u novogodišnjoj noći prošle godine, kada se par uplašio da nikada neće izaći iz zatvora.

Naime, do njihovog venčanja došlo je godinama nakon što je Kristal pisala Džonu, rekavši da mu je oprostila u pismu.

Rekao je: „Napisao sam joj pismo i rekao„ nisam to uradio. Pogledajte ove stvari '. "I ja verujem u Boga i znam stvari o tome, ali to nisam učinio."

Kristal je prvi put pisala Džonu kada je putovala na jezero Iri 2016. godine, ali nije znala zašto je poslala pismo. Međutim, njih dvoje su ostali u kontaktu. Rekla je: „Oboje smo imali nešto zajedničko, gubitak Brajana. Počeli smo da razgovaramo i pojavile su se varsnice. "