AKTUELNO

Smešna fotografija muškarca koji peca na moru osvanula je na popularnoj Fejsbuk stranici i sce nasmejala do suza. Ovo zaista treba videti!

Ovih dana se svi smejemo fotkama sa hrvatskog i crnogorskog primorja, a koje su osvanule na društvenim mrežama. Od mladića koji je na plažu poneo šporet, preko jednog koji se na plaži pojavio u čarapama, pa do novog "genija" i njegovog izuma za udobnije ležanje na plaži, svašta se može videti na moru...

Na Fejsbuk stranici po nazivu "Dnevna doza Dalmatinca" koja redovno objavljuje ovakve urnebesne fotografije, osvanula je još jedna koja je za svega par sati prokupila više od 200 komentara...

Komična slika muškarca sa maskom na licu koji istovremeno roni i lovi ribu uz pomoć štapa za pecanje, nasmejala je sve do suza, a duhoviti komentari nisu izostali.

Pogledajte i sami...

"Ima tih nekih ljudi kada dođu na more, sunce im udari u glavu". "Ribolovački (lovački) instikti su nezaježljivi", "Ribe u strahu, napadnute iz zasede", pisali su članovi ove grupe, a bilo je i onih koji su smatrali da je ovaj momak nadmašio i samog boga mora, Posejdona.

"Ovako bi Posejdon mogao iduće sezone", napisao je jedan korisnik, a drugi je objasnio o čemu je zapravo reč.

"U plićaku slabo grize, samo mala riba, a u dubini možeš i kita uvatiti!"

#Hrvatska

#pecanje