AKTUELNO

Gradonačelnik iz Kolumbije koji tvrdi da je duh napao jednog od njegovih čuvara podelo je video snimak incidenta na svojim društvenim mrežama. Prema rečima gradonačelnika Armenije Hoze Manuela Riosa Moralesa, napad se dogodio u njegovoj kancelariji tokom noći.

- Želim danas da podelim ovaj video sa vama, ističući da kao gradonačelnik, imam uverenje da vera ima nepremostivu moć. Tražimo poštovanje i sjedinjenje u molitvi i uveravamo vas da ništa ne može ukrasti naš mir i spokoj jer smo zaštićeni rukom našeg Gospoda - napisao je Morales uz video na Fejsbuku.

On je dodao da će lokalni biskup i drugi sveštenici "doneti Božji blagoslov u svaki kutak ovog radnog prostora" da zaustave paranormalne aktivnosti i pozvao ljude da ostanu mirni i da se mole Gospodu.

Na snimku koji je podelio zvaničnik vidi se kako je stražar udaren u zid, kao da ga je neko nevidljiv gurnuo, a zatim puzi po zemlji, gde se čini da se opire nekoj sili koja ga vuče. Dok su se neki rugali gradonačelniku i naglašavali da je video lažan, drugi su izrazili podršku Moralesu.